TUKAO ME JE I MALTRETIRAO: Ali tek onda je nastao pakao - ODUZELI SU MI DVE ĆERKE! (VIDEO)
Foto: FACEBOOK / NATAŠA NALETINA

još jedna srpska priča

TUKAO ME JE I MALTRETIRAO: Ali tek onda je nastao pakao - ODUZELI SU MI DVE ĆERKE! (VIDEO)

Nataša Naletina je majka dve predivne devojčice. Majka koja više nema mogućnost da to bude
Objavljeno: 15:14h

Svi pokušaji da se na ljudski način dogovre oko starateljstva padaju u vodu i tu počinje Natašina agonija. Jednog dana otac stariju ćerku ne vraća na vreme, a mlađu uzima bez majčinog znanja. Nataša to saznaje dok je čekala autobus u kojem je mislila da je njena ćerka.

foto: FACEBOOK / NATAŠA NALETINA

Nakon toga kreće konstantna borba. Mesec dana nakon međusobnog tuženja za nasilje, sud odlučuje da deca ostanu kod oca. Naime, ovakva oduka suda doneta je nakon samo jednog ročišta!

Prema Natašinim rečima, njen suprug nije želeo da sarađuje sa centrom za socijalni rad jer kako kaže, "nemaju adekvatan tim psihologa". Sudija nakon toga određuje da se odradi psihičko veštačenje, radi određivanja podobnosti za roditeljstvo. Dva dana kasnije sudija donosi rešenje na 12 strana da se deca povere ocu, a sve na osnovu mišljenja lekarske komisije. Sudija je rešenje donela bez mišljenja centra za socijalni rad, iako je isto tražila, a ono stiže u sud jedan dan kasnije, priča Nataša.

Slavica je najtužnija majka u Srbiji: Sanja svoje troje dece koje joj je kidnapovao muž i odveo ih u Tursku! (FOTO) (VIDEO)

Ono što je interesantno jeste to da je mišljenje lekara doneto bez psihičkog veštačenja Nataše. Zašto? Oni su slali telagram, ali Naletina taj telegram nije ni primila, o čemu im je dostavila i dokaz.

foto: Petar Lazović

Veštaci su doneli mišljenje da je otac podoban da vrši starateljstvo nad decom. Sve je to odlučeno bez da su lekari koji su dali procenu uopšte i videli majku dece. Sudija je njihovo mišljenje prihvatila u potpunosti i navela da je Nataša nezainteresovana za decu i da je manipulator! A naravno, sa Natašom nije ni razgovarala!

Posle toga stiže rešenje centra za socijalni rad gde se određuje da Nataša sme da viđa svoje ćerke jednom nedeljno na sat vremena! Tako drastična mera obično se daje roditeljima koji imaju problema sa drogom ili alkoholom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.