"NIJE BILO PREMETAČINE U STANU, JUČE SMO IH CEO DAN TRAŽILI HELIKOPTEROM": Vulin o nestaloj porodici iz Aleksinca
Aleksandar Vulin, Foto: Printcsreen

NEMA ISTORIJE NASILJA U PORODICI

"NIJE BILO PREMETAČINE U STANU, JUČE SMO IH CEO DAN TRAŽILI HELIKOPTEROM": Vulin o nestaloj porodici iz Aleksinca

- Prema našim informacijama dobra su porodica, nema istorije porodičnog nasilja, imali su svoju menjačnicu, bili su bez finansijskih problema, rekao je Vulin

Objavljeno: 10:08h

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da policija nastavlja na sve moguće načine da traga za tročlanom porodicom Đokić koja je nestala u noći izmedju nedelje i ponedeljka, kada je krenula iz sela Moravac ka Aleksincu.

"Mi smo ušli u njihov stan, nije bilo premetačine. Juče smo celi dan tražili helikopterom da li su negde ostavili vozilo", rekao je Vulin za TV Hepi.

On je rekao da je porodica Đokić - Goran, Gordana i ćerka Lidija za uzor.

"Prema našim informacijama dobra su porodica, nema istorije porodičnog nasilja, imali su svoju menjačnicu, bili su bez finansijskih problema. Nisu narkomani, ni alkoholičari, potpuno normalni, za svaki uzor", rekao je Vulin.

Kako je naveo, policija neće prestati da traga za njima sve dok ih ne nađe i dodao da bi bilo "dragoceno ako ih je neko video da kaže kada".

On je rekao i da se u ovakvim situacijama često javi puno ljudi koji ne znaju ništa, a imaju potrebu da nešto kažu, i zamolio da se ne otežava istraga lažnim informacijama.

03:55

NEBOJŠA MEDOJEVIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU: Ključ je da se demontira režim DPS, došlo je do srastanja kriminala i institucija

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.