TAKMIČARI SLAGALICE GLAVNA TEMA NA INTERNETU! Partija o kojoj svi pričaju
Slagalica, Foto: Printscreen youtube

hit

TAKMIČARI SLAGALICE GLAVNA TEMA NA INTERNETU! Partija o kojoj svi pričaju

Ovaj put nije bilo tako, ali je voditeljku nateralo da i sama kaže kako ponovo imamo viral i urnebesan insert iz "Slagalice"

Objavljeno:

Dvojica takmičara u kvizu "Slagalica" očigledno su odlučili da obore Internet svojim gafovima pa su u roku od dva dana glavna glavna tema društvenih mreža.

Partija između Bojana Đokića i Nikole Radosavljevića u "Slagalici" dobila je epski značaj, uglavnom zbog njihovih ispada u prvoj igri kada takmičari traže što dužu reč. Svi su se smejali njhovom prethodnom susretu kada su našli nepostojeće reči.

Ovaj put nije bilo tako, ali je voditeljku nateralo da i sama kaže kako ponovo imamo viral i urnebesan insert iz "Slagalice".

U večerašnjoj epizodi plavi takmičar je našao reč "obnažiti", a crveni "naložiti". Voditeljka ni ovoga puta nije ostala imuna na reči koje su takmičari pronašli pa je kratko izgovorila: "Ne gine nam TikTok."

Podsetimo, Nikola i Bojan su prethodni dan bili zvezde Interneta kada su izmislili reči "vaginacija" i "agacija", a ceo Internet delio njihove gafove. Ovoga puta su bili konkretniji, ali Internet ne prašta, pa su dve večeri zaredom glavna tema mreža.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.