KORONA VIRUS NA ISTOKU ZEMLJE: Još jedno odeljenje u negotinskom KOVID sitemu, u Kladovu dato 20.000 doza vakcina
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

nije dobro

KORONA VIRUS NA ISTOKU ZEMLJE: Još jedno odeljenje u negotinskom KOVID sitemu, u Kladovu dato 20.000 doza vakcina

Od početka septembra, juče je zabeležen ogroman broj pregleda u kovid centru, čak 74 pacijenta, što je najviše u ovom mesecu

Objavljeno:

U opštini Negotin broj zaraženih kovidom, sa težom kliničkom slikom, je porastao. Zbog toga je sada, pored Grudnog i Odeljenja neurologije, i Interno odeljenje negotinske bolnice u kovid sistemu.

Trenutno je u ovoj bolnici 32 pacijenta obolela od kovida, od kojih su 28 na kiseoniku.

Od početka septembra, juče je zabeležen ogroman broj pregleda u kovid centru, čak 74 pacijenta, što je najviše u ovom mesecu.

Jedna osoba je preminula od kovida u poslednjih 24 sata iz ove opštine, a dvoje pacijenata je prebačeno iz negotinske bolnice, jedna za Kruševac, druga osoba u sokobanjsku Specijalnu bolnicu ''Ozren''.

Prema podacima Zdravstvenog centra Kladovo, aktivno pozitivnih je 110 bolesnika. U ovoj opštini je od početka pandemije do sada koronom bilo zaraženo 2.305 osoba, od kojih je 84 preminulo.

U Kladovu je do sada dato 19.500 doza vakcina, od toga prvu dozu nešto više od 9.000, revakcinaciju oko 8.700, a trećom dozom vakcinisano je više od 1.700 Kladovljana.

Bonus video:

01:43

EFEKAT LEPTIRA: Kafa u Srbiji poskupljuje zbog vremenskih neprilika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.