PORUKA KOMUNISTA SRBIMA: Vratili smo se, ukinućemo vam Lukasa, Cecu, Karleušu, Zvezdu i Partizan! I mafiju.
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

zastrašujuće

PORUKA KOMUNISTA SRBIMA: Vratili smo se, ukinućemo vam Lukasa, Cecu, Karleušu, Zvezdu i Partizan! I mafiju.

Sve korumpirane političare ćemo naterati da svedoče jedni protiv drugih i sve ćemo da ih oteramo u zatvor. Goli otok? Ne. Ovog puta trebaće nam veći otok
Objavljeno: 10:10h

Na adresu redakcije Espresa stigla je elektronska poruka potpisana samo sa "M. M." Ovaj čovek (ili žena), očigledno levičarski nastrojen, poslao je poruku građanima Srbije, kao i svima u regionu. Prenosimo je u celosti:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Dragi Srbijanci,

Bauk kruži Srbijom - bauk komunizma. Sve sile stare Srbije sjedinile su se u svetu hajku protiv tog bauka, nacionalistički fireri i liberalni lideri. Dveri i Čeda, radikali i policajci.

Gde je onaj opozicionar koga njegovi protivnici na vlasti nisu barem jednom izvikali kao komunistu, gde je onaj opozicionar koji nije naprednijim opozicionarima, kao i svojim reakcionarnim protivnicima vratio nazad u lice prekor koji ga je imao žigosati kao komunistu?

Iz ove činjenice izlaze dve stvari.

Sve srpske sile već priznaju komunizam kao silu, otvoreno izlaže svoja shvatanja, svoje ciljeve, svoje težnje, te pričama o bauku komunizma protivstave manifest same partije.

U tu svrhu komunisti su sastavili sledeću poruku Srbiji, koja se objavljuje na srpskom jeziku:

Mi se nećemo vratiti. Mi smo se već vratili. Dok ste vi gledali španske serije i Seriju A, vaša deca su se razvijala u nešto drugo, nešto pošteno i pametno. U nešto lepo. Kao i svaka druga kriza u istoriji, i ova naša, kriza morala i identiteta, iznedrila je jednu inteligentnu, svesnu generaciju mladih koji su spremni da delaju. Mnogi od njih su već uključeni u naš rad, mnogi od njih već dele ideale komunizma, a mnogi su na pravom putu da ih prihvate.

Ova deca su već uzela vlast u državi, ali vi toga još niste svesni.

Mi se nećemo vratiti. Mi smo se već vratili. Dok ste vi gledali španske serije i Seriju A, vaša deca su se razvijala u nešto drugo, nešto pošteno i pametno. U nešto lepo.

Ne možete učiniti ništa da ih zaustavite, ali vi toga još niste svesni.

Ponovo će biti Jugoslavija. Ponovo će biti socijalizam.

foto: Zorana Jevtić

Dolazimo na vlast. Ukinućemo vam Lukase, Cece i Karleuše. Proteraćemo šund iz naših života. Neće više biti jezive rike sa televizija.

Neće više biti ni mnogo televizija. Ostavićemo dve. Dobro, možda i tri. Prvi, drugi i treći program.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.