Uzeo sam Cijalis, Vijagru i Kamagru, imao sam fenomenalan razlog, i evo kako sam se proveo! (GIF)
Foto: Giphy

Lude godine

Uzeo sam Cijalis, Vijagru i Kamagru, imao sam fenomenalan razlog, i evo kako sam se proveo! (GIF)

Faca crvena, kao da mi je neko dva dana cedio bubuljice, zenice utačkane, jedva ih vidim. Kapiram da ću ako odspavam, biće mi bolje. Kakav zajeb...

Objavljeno: 11:54h

Kada vas život počasti činjenicom da dođete kao provincijalac na studije u Beograd, a da vam se omiljeni brat koji je rođen u prestonici zaposli u noćnom baru punom striptizeta, valjda se podrazumeva da sledećih pola godine provedete "viseći" u pomenutom ugostiteljskom objektu, trošeći novac svojih roditelja i rođaka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dobra stvar je naravno što uz takav ugostiteljski staž idu i dobre stavke kao što su upoznavanje osoblja, dobijanje besplatnih pića, ali i trudbenica koje se uvijaju oko šipke i druže se sa VIP gostima.

Iako zvanično privatno druženje gostiju i pomenutih radnica nije dozvoljeno, podrazumevalo se da pojedina klijantela može da se "omrsi" nakon što potroši par stotina evra u tom lokalu.

Pošto je klijantela bila veoma doboro situirana, radnice veoma privlačne, i gazda i zaposleni su bili veoma zadovoljni, jer je posao cvetao.

foto: Giphy

Što se tiče devojki koje su radile, skoro sve su bile "uvezene" iz zemalja bivšeg SSSR-a, a način na koji su dopremljene ovde i kako se postupa sa njima je dobro opisao Bjelogrlić u seriji "Vratiće se rode". Među njima nije bilo "gabora", ali je bilo one koje mi se manje sviđaju, one u srednjem "staležu", a bilo je i desetak "bombi" koje realno lome vratove muškarcima gde god da se pojave, i koje su ujedno bile i najskuplje.

Pošto se posao širio, pojavila se potreba da neko ujutru oko 6, 7 odvede devojke do njihovih stanova u koje su bile smeštene, i tu priliku sam iskoristio i postao spoljni saradnik lokala. Keš je bio simboličan, ali je donosio druge benefite u vidu "intimnog druženja" sa "koleginicama".

foto: News1

E sad, kada radite u poslastičari, svi slatkiši vam veoma brzo dosade i ogade vam se, pa se isto desilo i meni sa ovim striptizetama, pa sam dobio dobar savet od jednog od konobara da pojačam svoj doživljaj i "hemikalijama". Pošto zaista nisam imao iskustva sa tim, proveo sam desetak dana raspitujući se o tome i odlučio se da isprobam vijagru, cijalis i kamagru.

Zajednička stvar za sve tre stvari je da se uzimaju bar sat vremena pre dolaska devojke, kao i da to nisu čudesne pilule, već stvari za seksualnu stumulaciju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.