VREMENSKA PROGNOZA ZA 27. SEPTEMBAR! Sutra stiže naoblačenje, spremite kišobrane
Oblačno vreme/ilustracija, Foto: Beta / Miloš Miškov

promena

VREMENSKA PROGNOZA ZA 27. SEPTEMBAR! Sutra stiže naoblačenje, spremite kišobrane

Uveče i u toku noci jače naoblačenje sa kišom ili pljuskovima

Objavljeno:

U Srbiji sutra promenljivo oblačno i toplo, ujutru na severu, a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimicno sa kišom i retkom pojavom pljuskova sa grmljavinom.

Na krajnjem jugu i jugoistoku uglavnom suvo. Vetar slab, na istoku umeren, istočni i jugoistocni, uvece i u toku noci na zapadu i severozapadu u skretanju na zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 8 do 17, najvisa dnevna od 26 do 30 stzepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu promenljivo oblačno, toplo, tokom dana uglavnom suvo. Uveče i u toku noci jače naoblačenje sa kišom ili pljuskovima.

Vetar slab, istocni i jugoistocni, uvece i u toku noci u skretanju na zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 17, najviša dnevna oko 28 stepeni. Izgledi vremena za narednih sedam dana, do 4. oktobra: Od utorka do četvrtka pretezno oblačno, hladnije, mestimicno sa kisom, a u utorak i pljuskovima sa grmljavinom. U petak uglavnom suvo uz postepeno razvedravanje do kraja dana. Zatim do kraja perioda pretezno sunčano i malo toplije sa temperaturom oko proseka za ovo doba godine.

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.