IZMENE TRASA JAVNOG PREVOZA U BEOGRADU: Spisak ulica koje će biti zatvorene od nedelje
Ilustracija, Foto: Google maps

važno OBAVEŠTENJE

IZMENE TRASA JAVNOG PREVOZA U BEOGRADU: Spisak ulica koje će biti zatvorene od nedelje

Trolejbuske linije 40 i 41 skraćuju se do stare okretnice na Banjici i nosiće oznake 40L i 41L

Objavljeno: 20:36h

Zbog radova na redovnom održavanju u Paunovoj ulici na Voždovcu doći će do izmena trasa linija javnog prevoza, od nedelje od 22 sata do četvrtka.

Radovi se, izvode na delu od raskrsnice sa Ulicom baštovanska do raskrsnice sa Ulicom Nea Pandeli, zbog čega će u Paunovoj doći do potpunog zatvaranja kolovoza.

Trolejbuske linije 40 i 41 skraćuju se do stare okretnice na Banjici i nosiće oznake 40L i 41L. Uspostavlja se privremena autobuska linija 41A koja će u oba smera saobraćati na trasi Banjica, Crnotravska, Bulevar oslobođenja, Baštovanska, Paunova, Banjica 2. Linija 78 će u oba smera saobraćati na trasi Crnotravska, Bulevar oslobođenja, Baštovanska, Paunova, Banjica 2.

Linije 401L, 402L, 403, 405, 406, 407, 408, 409 (preko Kumodraža i Jajinaca) i 503 će u smeru ka terminusu "Voždovac" saobraćati ulicama: Paunova, Baštovanska, Bulevar oslobođenja, Save Maškovića.

Linija 47N će u oba smera će saobraćati ulicama Crnotravska, Bulevar oslobođenja, Baštovanska, Bahtijara Vagabzade i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.