U JEDNOM GRADU U SRBIJI RASTE BROJ ZARAŽENE DECE: Sa radom kreće PEDIJATRIJSKA KOVID AMBULANTA!
Bolnica, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/ MARKO DJOKOVIC

LOŠE VESTI

U JEDNOM GRADU U SRBIJI RASTE BROJ ZARAŽENE DECE: Sa radom kreće PEDIJATRIJSKA KOVID AMBULANTA!

Povećan je broj ekipa lekara koji rade i u Kovid ambulanti za odrasle. Svakodnevno je organizovano šest, a sada i sedam ekipa za rad u Kovid ambulanti

Objavljeno:

Svakodnevno raste broj kovid pozitivne dece na teritoriji opštine Gornji Milanovac, pa će od ponedeljka početi sa radom organizovana pedijatrijska kovid ambulanta.

- Posete u našoj pedijatrisjkoj službu su intenzivirane poslednjih mesec dana. Zbog toga se javila potreba za ovakvom odlukom i ulažu se određeni napori da se organizuje i pedijatrijska Kovid ambulanta - kaže dr Aleksandar Čivović, vd direktora Doma zdravlja.

Povećan je broj ekipa lekara koji rade i u Kovid ambulanti za odrasle. Svakodnevno je organizovano šest, a sada i sedam ekipa za rad u Kovid ambulanti, prenosi RINA.

- Posla je sve više, a resursi su ograničeni, te sve molimo za razumevanje i strpljenje. Svima će pomoć biti ukazana. Svesni smo da život mora da se probija i ide napred, ali apelujemo na odgovorno ponašanje, jer nakon rođendana, svadbi, veselja i ostalih okupljanja sa više stotina ljudi, a koja ne morate posećivati – primorani ste na čekanje u redu za prijem u Kovid ambulantu. Mera u svemu, i dalje jeste imperativ odgovornog ponašanja - zaključio je dr Čivović.

Bonus video:

01:28

MAGIČNI METAK ZA KORONU: Dr Todorović o novom leku o kom svi pričaju

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.