VOZAČI, OPREZNO: AMSS se oglasio o promeni režima SAOBRAĆAJA zbog RADOVA!
Radovi, Foto: Espreso.co.rs

SAVET

VOZAČI, OPREZNO: AMSS se oglasio o promeni režima SAOBRAĆAJA zbog RADOVA!

Do 22. oktobra izvodiće se radvi na sanaciji kolovoza na deonici Aranelovac - Donja Šatornja, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila

Objavljeno: 19:20h

Zbog promenljivih vremenskih prilika i povremenih padavina saobraćaj se ove večeri odvija po mestimično mokrim i klizavim kolovozima, navodi Automoto savez Srbije u izveštaju o stanju na putevima i graničnim prelazima.

AMS S savetuje opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U izveštaju AMS S navodi da su produženi radovi na rehabilitaciji deonice Golo Brdo-HE đerdap jedan do 15. oktobra, a da će se oni odvijati od 7 do 17 časova i da će zbog toga saobraćaj da se odvija samo jednom trakom uz naizmenično propudanštanje vozila.

Do 22. oktobra izvodiće se radvi na sanaciji kolovoza na deonici Aranelovac - Donja Šatornja, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 15. novembra biće izmenjen režim saobraćaja na putu Gojna Gora - Čačak (Ljubić) zbog radova na izgradnji trajne devijacije i nadvožnjaka na trasi državnog puta na ukrštanju sa trasom auto-puta E-763, deonica Prelnina - Požega.

Tokom izvodjenja radova, saobraćaj na deonici Gojna Gora - Čačak (Ljubić) biće preusmeren na lokalni put.

Do 30. oktobra izvodiće se radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir, na deonici petlja Jagodina-petlja Ćuprija.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom smera Beograd-Niš.

Od 14. septembra na snazi je izmena režima saobraćaja na delu auto-puta E-80 u tunelu Bancarevo. Za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake, dok se saobraćaj odvija voznim saobraćajnim trakama kroz obe cevi tunela. Produžava se izvodjenje radova do 1. novembra na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na auto-putu, na deonici granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu.

Radovi će se izvoditi u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će u zoni radova biti preusmeren u zaustavnu traku. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova na putničkim terminalima nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila čekaju na Batrovcima i Šidu 120 minuta, na Horgošu 90, na Kelebiji 60 i na prelazu Kotroman 45 minuta.

Bonus video:

02:22

GUŽVE NA GRANICI: Teretnjaci čekaju po nekoliko sati!

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.