AMSS SAVETUJE OPREZNIJU VOŽNJU: Kamioni čekaju po 2 sata na GRANICI!
Granica, Foto: Printscreen Youtube

PAŽLJIVO

AMSS SAVETUJE OPREZNIJU VOŽNJU: Kamioni čekaju po 2 sata na GRANICI!

Na petlji "Žednik" saobraćaj je obustavljen na delu auto-puta u smeru Subotica-Novi Sad, zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake

Objavljeno:

Kamioni na prelazima sa Hrvatskom Batrovci i Šid sa izlaz iz zemlje čekaju po dva sata, dok na ulaz iz Crne Gore na Kotromanu čekaju 45 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Teretna vozila na prelazu Horgoš sa Mađarskom na izlazu iz zemlje čekaju sat ipo, a na prelazu Kelebija sa istom državom 60 minuta.

Automobili ne čekaju na graničnim prelazima, a na naplatnim rampama duž auto-puteva nema zadržavanja. Saobraćaj će se ;ove večeri odvijati po mestimično mokrim i klizavim kolovozima, zbog čega AMSS savetuje oprezniju vožnju.

Na petlji "Žednik" saobraćaj je obustavljen na delu auto-puta u smeru Subotica-Novi Sad, zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake.

To znači da je u smeru granični prelaz Horgoš-Novi Sad za saobraćaj zatvoreno uključenje na auto-put prema Novom Sadu i isključenje iz pravca granice. Alternativni putni pravci su petlja "Subotica Jug" i petlja "Bačka Topola", a uključenje i isključenje na petlji "Žednik" iz pravca Novog Sada ka Subotici su u funkciji.

Bonus video:

02:22

GUŽVE NA GRANICI: Teretnjaci čekaju po nekoliko sati!

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.