Vučević: Uskoro ćemo se uveriti da bi potencijalna katastrofa bila brzo sanirana i da su službe na visini zadatka
Miloš Vučević, Foto: Printscreen/Instagram

gradonačelnik novog sada

Vučević: Uskoro ćemo se uveriti da bi potencijalna katastrofa bila brzo sanirana i da su službe na visini zadatka

Zato u oktobru očekujte da vidite kako bi naše službe reagovale da se desi najveća katastrofa - tehničko-tehnološka nesreća u kompleksu NIS ad Novi Sad

Objavljeno:

Počeli smo s pripremama za najveću vežbu zaštite i spasavanja do sada - "Sistem 2021", a o detaljima sam jutros razgovarao sa pomoćnikom načelnika Sektora za vanredne situacije Draganom Cvetićaninom, načelnikom Uprave za upravljanje rizikom u Sektoru za vanredne situacije Živkom Babovićem, načelnikom Uprave za Vatrogasno spasilačke jedinice u Sektoru za vanredne situacije Goranom Nikolićem i zamenikom načelnika Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Ivanom Radisavljevićem, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novo Sada Miloš Vučević.

- Reč je o situaciji procenjenoj kao najvećem riziku po grad. Zato u oktobru očekujte da vidite kako bi naše službe reagovale da se desi najveća katastrofa - tehničko-tehnološka nesreća u kompleksu NIS ad Novi Sad. Svi ćemo se uskoro uveriti da bi ta katastrofa bila brzo sanirana i da su naše službe na visini zadatka! A ja sam posebno srećan što sam dobio zahvalnicu od Uprave za vanredne situacije za dosadašnju pomoć. Idemo dalje, naša saradnja se nastavlja!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.