AMSS APELUJE NA VOZAČE: Usporen SAOBRAĆAJ zbog radova na DEONICAMA!
Radovi, Foto: Espreso.co.rs

oglasili se

AMSS APELUJE NA VOZAČE: Usporen SAOBRAĆAJ zbog radova na DEONICAMA!

U terminima potpune obustave saobraćaja vozilima hitne pomoći i vozilima Sektora za vanredne intervencije biće omogućen prolaz

Objavljeno: 22:55h

Ove večeri saobraćaj je umerenog intenziteta na najfrekventnijim putnim pravcima u našoj zemlji, međutim i pored suvih kolovoza i dobrih uslova za vožnju usporenom saobraćaju mogu doprineti i brojni radovi na glavnim putnim pravcima, poručuju iz Automoto saveza Srbije.

Navode da će se saobraćaj na deonici Brestovac - Leskovac kod mesta Živkovo do 18. septembra odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila upravo zbog radova koji će se izvoditi od 7 do 17 časova.

Do 17. septembra dvokratno u periodu od 9 - 12 časova i od 13 - 16 dolaziće biće obustavljan saobraćaj između Pirota i mesta Kitka. U terminima potpune obustave saobraćaja vozilima hitne pomoći i vozilima Sektora za vanredne intervencije biće omogućen prolaz.

Do 13. oktobra zbog radova na popravci kolovoza autoputa između petlje Niš-jug i petlje Trupale saobraćaj u smeru ka Beogradu odvijaće se usporeno zbog zatvaranja preticajne trake u dužini od 2,5 km. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 14. septembra u periodu od 7 do 17 časova, osim nedeljnom zbog radova na autoputu između petlje Novi Sad - jug i petlje Beška, u smeru ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka po deonicama dugim od po 5000 metara. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Bonus video:

02:22

GUŽVE NA GRANICI: Teretnjaci čekaju po nekoliko sati!

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.