PISMO STANARA IZ BEOGRADA ĆE VAS ZGRANUTI: Zalepio ga na VRATA, otkrivena VELIKA GADOST! "SRAM TE BILO"! (FOTO)
Pismo stanara u Borči, Foto: Printscreen/Instagram

sramno

PISMO STANARA IZ BEOGRADA ĆE VAS ZGRANUTI: Zalepio ga na VRATA, otkrivena VELIKA GADOST! "SRAM TE BILO"! (FOTO)

Stanar iz stana broj 7 zalepio je pismo opomene na ulazna vrata u kome se obraća svom bezobraznom komšiji i poručio mu šta ga čeka ukoliko ne promeni svoje ponašanje

Objavljeno: 21:17h

Da nas više ništa ne može iznenaditi, posebno u negativnom smislu svedoči i tekst iz pisma stanara jedne zgrade u Borči koji, sledeći navode, muku muče sa jednim bahatim stanarom.

Stanar iz stana broj 7 zalepio je pismo opomene na ulazna vrata u kome se obraća svom bezobraznom komšiji i poručio mu šta ga čeka ukoliko ne promeni svoje ponašanje.

Pismo glasi:

- Obaveštava se mangup/ vandal koji pravi haos po zgradi (ostavlja smeće ispred i oko zgrade, skida kapiju, skida obaveštenja sa ulaznih vrata, baca korištene kondome kroz prozor u zajedničko dvorište itd) da u slučaju da ga primetim shvatiće na teži način da to što radi ni malo nije lepo ni kulturno prema ostalim ljudima koji žive u toj zgradi, u kojoj ima i male dece. SRAM TE BILO- pisalo je u pismu, uz nastavak:

- Ovo nije nikakva pretnja već samo poslednja molba nakon mnogih koje su upućena po upravniku od strane starijih stanara koji ovde imaju svoje stanove- glasio je kraj pisma.

(Espreso/ Mojbeograd)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.