BEOGRAĐANKA JE KUPILA PARFEM U SRBIJI KOJI NIJE VALJAO: Obratila se DIORU, stigao joj je ODGOVOR, ali i PAKET!
Dior parfem, Foto: Privatna arhiva

pobedila sistem

BEOGRAĐANKA JE KUPILA PARFEM U SRBIJI KOJI NIJE VALJAO: Obratila se DIORU, stigao joj je ODGOVOR, ali i PAKET!

- Diorov parfem sam platila 19.000 dinara, a bio je neupotrebljiv, objašnjava ova Beograđanka za Espreso

Objavljeno: 12:13h

Beograđanka J.M. (34) kupila je u poznatoj parfimeriji u šoping molu u Beogradu Diorov parfem, ali je uskoro shvatila da je njegov miris bio "bled" i da nešto nije u redu.

Parfem je platila 19.000 dinara, a bio je neupotrebljiv. Njen dečko je takođe tog dana kupio parfem u istom prodajnom lancu, ali je on bio odličnog kvaliteta. Tada je počela njena "bitka" za pravdu.

- Rešili smo da se počastimo, oboje naporno radimo, i kupili smo sebi parfeme. U pitanju je bio parfem Dior Joy koji sam jako želela. Kada sam videla da sam na neki način "prevarena" otišla sam da se žalim, a onda je usledilo pisanje molbi, i sve je to jako dugo trajalo. U pitanju su bili meseci, priča Beograđanka.

Dior
foto: Profimedia

Nakon što je sve pokušala, rešila je da se obrati Udruženju za zaštitu potrošača. Pošto nisu mogli da joj pomognu, rešila je da se obrati direktno kompaniji Dior.

- Rečeno mi je da je ovo na neki način moja odgovornost jer sam imala tester pored parfema pa sam tu morala da zaključim da nešto nije u redu. Zainatila sam se jer nije lako dati veliki novac za parfem, a dobiti osrednji proizvod koji miriše kao da ste ga kupili kod šanera, rekla je J.M. za Espreso.

Dior
foto: Profimedia

Iako nije očekivala mnogo, pisala je kompaniji Dior sa sedištem u Parizu, a onda joj je stigao neverovatan odgovor.

- Rečeno mi je da slikam dno bočice na kome se nalazi žig, jedinstveni kod parfema kako bi oni potvrdili da je u pitanju original što sam i učinila. Nakon toga sam preko aplikacije pratila kada će im stići moj odgovor. Ubrzo, oni su odgovorili meni da se izvinjavaju, i da će mi poslati nov parfem, objašnjava devojka koja nije želela da pristaje na nepravdu.

Dior
foto: Privatna arhiva

U novom mejlu im je napisala da ne želi isti parfem jer je u međuvremenu čitala recenzije i saznala da utisci o toj seriji parfema nisu najbolji.

- Našla sam mnogo negativnih komentara od relevantnih izvora i shvatila sam da Dior Joy generalno kao "serija" nije dobar, pa sam im poslala mejl u kome sam napisala da želim Miss Dior Absolutely Blooming parfem, ali ni tu nije bilo kraja iznenađenjima, dodaje.

Dior parfem
foto: Privatna arhiva

Poštar joj je istog dana isporučio paket iz Francuske. Dior joj je poslao novi Dior Joy parfem, a ona ga je samo odložila na policu i bacila se na pisanje novog mejla.

- Nedugo zatim dobila sam još jedan paket od njih. Stigao mi je Miss Dior Absolutely Blooming parfem i znak pažnje, balsam za usne koje je poprilično skup uz izvinjenje, priča J.M. (34) i dodaje da nijedna bitka nije mala, ma koliko izgleda.

- Nakon 4 meseca ja sam dobila šta sam zaslužila i platila, i više od toga. Nije mi bilo teško da pišem mejlove, odlazim u radnju, "isterujem pravdu" jer nije u današnje vreme lako izdvojiti 19.000 dinara za parfem. Moja poruka za sve je da ne odustaju i da se bore za ispravan cilj, ma koliko on drugima beznačajno izgledao, dodaje za kraj.

Jelena Jovanović


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.