KLUB VOLONTERA NIS-a NASTAVIO SA PODRŠKOM NAJMLAĐIM SUGRAĐANIMA: Okrečili fasadu osnovne škole u Vrdniku
Volonteri NIS-a, Foto: NIS

ljudi velikog srca

KLUB VOLONTERA NIS-a NASTAVIO SA PODRŠKOM NAJMLAĐIM SUGRAĐANIMA: Okrečili fasadu osnovne škole u Vrdniku

NIS kompanija sa Osnovnom školom „Milica Stojadinović Srpkinja“ sarađuje od oktobra 2020. godine

Objavljeno:

Zaposleni NIS-a, članovi Kluba volontera, nastavili su da se angažuju na podršci zajednici i okrečili su fasadu Osnovne škole "Milica Stojadinović Srpkinja" u Vrdniku. Akciju su predvodili volonteri koji su zaposleni u Vatrogasnoj jedinici NIS-a u Kikindi.

Nis
foto: NIS

NIS sa Osnovnom školom „Milica Stojadinović Srpkinja“ sarađuje od oktobra 2020. godine, kada je kompanija za potrebe škole poklonila oko 2.000 litara pijaće vode „Jazak“, što je od velikog značaja za nastavnike i učenike, budući da objekat koristi samo tehničku vodu.

Nis
foto: NIS

Miodrag Bebić, zamenik predsednika opštine Irig, ovom prilikom zahvalio se kompaniji NIS i Klubu volontera i naglasio da je ovo samo jedna od mnogih volonterskih akcija koje kompanija sprovodi zarad pomoći lokalnoj zajednici. „Današnja akcija bitna je prvenstveno zbog unapređenja kvaliteta života građana, a posebno dece. Danas imamo pomoć društveno-odgovorne kompanije NIS, koja sa svojim Klubom volontera u značajnoj meri doprinosi rekonstrukciji škole. Ovo je jedan lep nastavak naše saradnje, koju imamo već dugi niz godina“, izjavio je Bebić.

Nis
foto: NIS
1 / 7 Foto: NIS

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.