SRBIJO, UJEDINI SE ZA STEFANOVO BOLJE SUTRA: Objavljen emotivni video, SVI POŠALJITE 360 na 3030 (VIDEO)
360 na 3030, Foto: Printscreen / Privatna arhiva

APEL!

SRBIJO, UJEDINI SE ZA STEFANOVO BOLJE SUTRA: Objavljen emotivni video, SVI POŠALJITE 360 na 3030 (VIDEO)

Već četiri godine Stefan se bori sa akutnom limfoblastnom leukemijom

Objavljeno:

Veliki broj ljudi okupio se na jednoj livadi kako bi poslali svima važnu poruku - pošaljite 360 na 3030, kako bi se nada za Stefanov oporavak povećala. Svi koji su u mogućnosti, neka pošalju poruku jer nečije malo, nekome znači mnogo.

- Sto duša je stalo na livadu, a još hiljade i hiljade ih je podržalo u jednoj nameri, da zamole svakog Srbina, celu Srbiju, svaku majku i svakog oca da pošalju makar jednu poruku za našeg Stefana, za život jednog deteta. Molimo te Srbijo, pomozi našem Stefanu - piše u opisu ispod objave na Fejsbuku.

Pogledajte video:

Već četiri godine Stefan se bori sa akutnom limfoblastnom leukemijom. Od prve transplatacije koštane srži prošlo je tri godine.

Bolest se vratila i Stefan je od septembra 2020. godine ponovo na lečenju na Klinici u inostranstvu. Posle novog zračenja i terapija, imao je i drugu transplataciju koštane srži.

Na žalost, nakon sedam meseci od druge transplantacije, bolest je ponovo počela da se prikrada. Jedini spas za trajno izlečenje je terapija matičnim ćelijama, jer bez toga bolest će se vraćati dok ne mutira u oblik za koji ne postoji lek. Nažalost ova terapija je jako skupa stoga je potrebno da se nastavi sa prikupljanjem sredstava za Stefanovo dalje lečenje, jer bez pomoći svih nas neće uspeti.

Stefan Subotić
foto: Budi human

Sredstva su mu potrebna za terapije matičnim ćelijama, medikamente, kontrole, za putne troškove i smeštaj. Čeka ga težak put ka ozdravljenju, i nada da će dobiti ovu životnu bitku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.