Baka ošamarila unukinog druga iz odeljenja! Skandal u Osnovnoj školi u Vranju!
Foto: Profimedia

novi incident

Baka ošamarila unukinog druga iz odeljenja! Skandal u Osnovnoj školi u Vranju!

Ovo je za manje od nedelju dana još jedan incident u kome roditelji ili neko iz porodice, verbalno prete ili nasrću fizički na drugu decu u ovoj školi
Objavljeno:

Otišli smo kod lekara, ostalo je da dete još razgovara sa psihologom. Devojčica se nije izgleda žalila baki, nego je neko od dece rekao da ju je moj sin dirao, baka je izašla iz prodavnice i udarila mog sina - kaže Igor. On dodaje da njegov sin nije želeo da kaže roditeljima o onome šta se po povratku iz škole dogodilo, već da su oni to saznali od drugih roditelja kojima su deca, koja su bila prisutna kod prodavnice, ispričala šta se desilo.

foto: Stock

- Baka je zapretila mom sinu "Budeš li rekao kući, još gore ćeš proći", to nam je sin rekao kad smo došli ispred policije. Baka i njena unuka su iz Bunuševca, to je ono što znam - kaže Igor. Direktor O.Š. "Branko Rdaičević" Dragan Antić, nije bio u mogućnosti da u sredu pre podne govori o najnovijem incidentu u svojoj školi. - Nisam u mogućnosti da razgovaram, u poseti mi je inspekcija - izričit je bio Antić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.