NIŠLIJKI SU NAPISALI DA JOJ JE ZMIJA U AUTOMOBILU: Kad je otvorila haubu, vrisnula je! (FOTO)
Foto: Facebook / Tamara Pinky Ristić

grejala se u autu

NIŠLIJKI SU NAPISALI DA JOJ JE ZMIJA U AUTOMOBILU: Kad je otvorila haubu, vrisnula je! (FOTO)

Volenteri Udruženja "Zoo Planet" u saradnji sa Komunalnom policijom još jednom su sproveli akciju hvatanja i zbrinjavanja zmije i to iz auta u centru Niša
Objavljeno:

Ni ovi hladni dani nisu sprečili neotrovnu zmiju ribaricu da se kreće noću po ulici i nađe izvor toplote u parkiranom automobilu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Preplašena žena, koja je vlasnik vozila, zatekla je poruku na svom automobilu da se u njemu nalazi zmija. Volonteri Udruženja "Zoo Planet" je odmah po pozivu reagovalo.

- Zahvaljujući Komunalnoj policiji koja nam uvek izlazi u susret oko prevoza, uspeli smo da pronađemo zmiju i izvučemo iz auta. Sada je bezbedna i zmija i vlasnica automobila - kaže kroz osmeh volonterka Zoo Planet-a Tamara Ristić Pinky.

Podsetimo, ovo udruženje je od početka godine uhvatilo oko 50 zmija neotrovnica na teritoriji grada Niša, uglavnom u letnjim mesecima.

Tokom jeseni nije učestalo da se pojavljuju zmije u naseljenim delovima, ali se, kako kažu, dešava.

Najveću akciju koju su do sada imali volonteri "Zoo Planeta" je bila ove godine u junu, kada je u domu petočlane porodice Šimanović iz Boljevca pronađeno oko 300 zmija, poskoka i smukova.

(Espreso.co.rs / Niške vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.