KORONA SITUACIJA U NEGOTINU: Još 12 osoba pozitivno je na korona virus!
Ilustracija, Foto: Profimedia

korona presek

KORONA SITUACIJA U NEGOTINU: Još 12 osoba pozitivno je na korona virus!

U bolnici se na Grudnom odeljenju trenutno leči jedan kovid pozitivan pacijent, a nijedan bolesnik prethodnog dana nije upućen u drugu zdravstvenu ustanovu radi nastavka lečenja

Objavljeno:

U poslednja 24 časa od 99 testiranih kod 12 osoba sa prebivalištem u opštini Negotin, od kojih najmlađa ima 17 godina, laboratorijski je potvrđeno prisustvo virusa korona, što je broj aktivno pozitivnih povećalo na 96.

U kovid ambulanti ovdašnjeg Zdravstvenog centra obavljen je 31 prvi i 10 kontrolnih pregleda, a u pedijatrijskoj kovid ambulanti 31, od kojih se njih 23 javilo na prvi pregled sa simptomima nalik na korona virus. U bolnici se na Grudnom odeljenju trenutno leči jedan kovid pozitivan pacijent, a nijedan bolesnik prethodnog dana nije upućen u drugu zdravstvenu ustanovu radi nastavka lečenja.

U opštini Kladovo kovid-19 potvrđen je kod 11 osoba, a od virusne infekcije su se oporavila 14 bolesnika, navodi se u izveštaju Zdravstvenog centra Kladovo. U ovoj opštini broj aktivno pozitivnih je 164.

U Majdanpeku su trenutno 32 osobe aktivno pozitivne, a samo u poslednja 24 časa od 42 testirane prisustvo virusa korona potvrđeno je kod pet Majdanpečana. Među zaraženima je jedan zdravstveni radnik, a jedan bolesnik hospitalizovan je van Majdanpeka.

U majdanpečkoj opštini je od početka epidemije korona virusom zaraženo 1.524 osoba, u kladovskoj 1.978 , a u negotinskoj 2.719.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.