IZMENJEN SAOBRAĆAJ ZBOG RADOVA NA ODREĐENIM DEONICAMA: Vozači, obratite pažnju!
Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

obaveštenje

IZMENJEN SAOBRAĆAJ ZBOG RADOVA NA ODREĐENIM DEONICAMA: Vozači, obratite pažnju!

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putrvi Srbije"

Objavljeno:

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad Jug - petlja Kovilj, u smeru ka Beogradu, sutra od 7 do 17 časova biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova.

Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putrvi Srbije".

Obrenovac-Zvečka, od sutra od 7 do 17 časova radovi na kolovoznoj konstrukciji biće regulisani semaforskom signalizacijom, a nakon toga radovi na rehabilitaciji oštećenog asfaltnog zastora, uz ručno regulisanje saobraćaja (mahači ).

Radovi će se izvoditi svakog radnog dana i subotom, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka radova je 60 dana.

Ratari-Zvečka, od sutra od 7 do 17 časova radovi na rehabilitaciji oštećenog asfaltnog zastora. Radovi će se izvoditi svakog radnog dana i subotom, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka radova je 60 dana.

Brusnik - Negotin, na deonici: Ulica Karađorđeva, ulica Vere Radosavljević i ulica pored Zelene pijace, od sutra do 10. septembra od 7 do 17 časova radovi na sanaciji kolovoza u dužini od 3.000 m, uz naizmenično propuštanje vozila.

Obilaznica oko Beograda, petlja Ostružnica-petlja Orlovača, smer ka Bubanj Potoku, do 13. oktobra od 7 do 17 časova, radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu. Saobraćaj se odvija desnom (voznom) saobraćajnom trakom.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.