ĐERLEK: KOVID PROPUSNICE SU BUDUĆNOST! Nema razloga da i mi ne krenemo sa korišćenjem istih
Mirsad Đerlek, Foto: Printscreen

korona virus

ĐERLEK: KOVID PROPUSNICE SU BUDUĆNOST! Nema razloga da i mi ne krenemo sa korišćenjem istih

Potez s kovid propusnicama je potpuno opravdan

Objavljeno:

Dr Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja je za uvođenje kovid propusnica, ali i obavezne vakcinacije zdravstvenih i prosvetnih radnika.

- Apsolutno sam za uvođenje kovid propusnica. Egzit i drugi festivali pokazali su se kao odlična stvar, tu nismo imali povećanje broja novoobolelih. I ne bih se složio s pričama da je to kažnjavanje nevakcinisanih zato što možete ući i ako priložite potvrdu da ste bolovali kovid 19 ili ste negativni na antigenskom testu. Ako bismo samo delili na vakcinisane i nevakcinisane, to je diskriminacija, a ovako ne bi bilo diskriminacije, a zaštitili bismo živote ljudi.

Potez s kovid propusnicama je potpuno opravdan i mnogo iskusnije i starije zemlje koje su vodile računa i o ličnom i o građanskom pravu su uvele kovid propusnice i to se pokazalo kao pozitivan potez. Zašto to i mi kao država ne bismo uradili - kazao je Đerlek i naveo da je to njegov lični stav, dodajući da bi plaćanje antigenskog testa u tom slučaju moglo bi da bude još jedna stimulacija za vakcinaciju, što bi pomoglo da ne produžavamo ovu agoniju i ne dozvolimo virusu da mutira.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.