DR KISIĆ: KOLEKTIVNI IMUNITET NIJE 50% POPULACIJE! Apel za vakcinaciju
Ilustracija, Foto: RTS PRINTSCREEN

vakciniši se

DR KISIĆ: KOLEKTIVNI IMUNITET NIJE 50% POPULACIJE! Apel za vakcinaciju

Da ojačamo naš imunitet i snage i budemo moćniji od virusa

Objavljeno:

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je da treća doza vakcine neće ojačati kolektivni imunitet, već samo one koji su vakcinisali i njihove najbliže i da jedino "ako se svi vakcinišemo možemo da pobedimo virus".

- Krizni štab održava redovne konsultacije i u svakom momentu sagledava sve moguće opcije i sednica Kriznog štaba biće održana tokom sledeće nedelje - rekla je Kisić Tepavčević na konferenciji za novinare održanoj povodom polaska karavana digitalnih veština, pismenosti i bezbednosti „Digitalna ekspedicija“ sa Trga republike.

Kisić Tepavčević je naglasila da već dugo živimo sa korona virusom i da „nema tu šta mnogo novog da se kaže“ jer su načini prevencije odavno poznati, prenosi N1.

Ona je rekla da je suština što imamo vakcinu i da bi oni koji se do sada nisu vakcinisali trebalo to da učine ako ih Krizni štab to zamoli, i da bi trebalo primiti i treću dozu vakcine.

- Da ojačamo naš imunitet i snage i budemo moćniji od virusa - navodi ona.

Kisić Tepavčević je povodom polaska karavana digitalnih veština, pismenosti i bezbednosti „Digitalna ekspedicija“ sa Trga republike rekla da će u okviru pilot-projekta oprema biti donirana u 13 gerontoloških centara, u tri centra za smeštaj odraslih i starih i u četiri domska smeštaja pri centrima za socijalni rad.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.