OVO SU NOVE TRASE AUTOBUSA: Za sat vremena kreću velike izmene u redu vožnje gradskog prevoza
Autobus, Foto: Emilija Jovanović

velike izmene

OVO SU NOVE TRASE AUTOBUSA: Za sat vremena kreću velike izmene u redu vožnje gradskog prevoza

Autobusi će na izmenjenoj trasi koristiti postojeća autobuska stajališta

Objavljeno:

Tokom održavanja manifestacije "Bir fest" na prostoru kod Ušća danas i narednih nekoliko dana doći će do promena u režimu rada linija javnog gradskog prevoza. Izmene u prevozu važiće od 17.45 do četiri časa posle ponoći, zatim u noći između četvrta i petka, od 17.30 do četiri sata iza ponoći.

Takođe, prevoz će biti izmenjen i naredne dve noći, između 20. i 21. avgusta i između 21. i 22. avgusta, od 17.30 do pet sati ujutru, kao i u noći između nedelje i ponedeljka, od 17.30 do četiri časa.

Kako je saopštio Sekretarijat za javni prevoz, autobusi na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta, kretati u oba smera Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta i dalje redovnim trasama.

Autobusi 27E i 35 će se kretati, u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom ušće, Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa "Novi Beograd /Blok 20/".

Na liniji javnog prevoza 60L vozila će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom:

- u smeru ka okretnici "Novi Beograd (Toplana)" Brankovim mostom, Milentija Popovića internom saobraćajnicom, Vladimira Popovića, Zemunskim putem, Brodarskom i dalje redovnom trasom;

– u smeru ka okretnici "Zeleni venac" vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu linije 60, odnosno saobraćaće trasom: Brodarska ulica – Zemunski put – Sajmište – Brankov most i dalje redovno.

Autobusi će na izmenjenoj trasi koristiti postojeća autobuska stajališta, navedeno je u saopštenju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.