DR KON ĆE PRIMITI I TREĆU DOZU: Otkrio je za koju vakcinu se sada opredelio
Dr Kon, Foto: Printscreen Youtube Tv Prva

POTVRDIO

DR KON ĆE PRIMITI I TREĆU DOZU: Otkrio je za koju vakcinu se sada opredelio

Inače, dr Kon se vakcinisao fajzerovom vakcinom i to u prvom kontigentu cepiva koja su stigla u Srbiju

Objavljeno:

Imunizacija trećom, buster dozom vakcine protiv korona virusa zvanično počela je danas. I dok se očekuje SMS poruka ili mejl o pozivu za vakcinaciju, dr Predrag Kon je izjavio danas da je on već odlučio da će primiti i treću dozu vakcine kao i za koju se opredelio.

- Ja ću svakako primiti treću dozu zbog svog zdravstvenog stanja - kazao je jutros epidemiolog na televiziji "K1".

O tome koja vakcina treba da se primi kao treća doza bilo je puno spekulacija. Zvanična preporuka je da to bude ista ona kojom ste i vakcinisani prva dva puta, ali građanima je ipak ostavljeno pravo na izbor. Osim u slučaju ruke vakcine "Sputnjik V", koja ima različite komponente i gde treća doza mora da bude prva komponenta iste te vakcine.

- U svakom slučaju, ja ću kako sam naučio iz 30-godišnjeg rada, a to ne znači da sam u pravu, primiti istu vakcinu kao i prve dve doze - rekao je dr Predrag Kon.

Inače, dr Kon se vakcinisao fajzerovom vakcinom i to u prvom kontigentu cepiva koja su stigla u Srbiju. Prva u Srbiji koja je vakcinisana protiv korona virusa bila je premijerka Ana Brnabić, a istog dana u razmaku od nekoliko minuta rukav je podvrnuo i Predrag Kon kao i ministarka dr Darija Kisić Tepavčević.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/K1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.