VUČEVIĆ: Deco, uživajte punim plućima u bratskom gradu, skupljajte drugarstva, ona ostaju doživotno
Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

poručio

VUČEVIĆ: Deco, uživajte punim plućima u bratskom gradu, skupljajte drugarstva, ona ostaju doživotno

Mi smo našim klincima obezbedili prevoz, lanč pakete, majice i kačkete sa amblemom Novog Sada da se što lakše prepoznaju, a i da gosti ovog prelepog, bratskog grada na Jadranu vide kakvu divnu mladost imamo u Novom Sadu

Objavljeno: 21:28h

Vreme provedeno sa decom me raduje i ispunjava, posebno kada možemo da ih nagradimo za predani rad i učenje, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Večeras sam ispratio 50 najboljih novosadskih učenika na nagradno putovanje u Budvu, gde će, na poziv našeg prijatelja gradonačelnika Budve Bate Carevića, provesti 10 dana u hotelskom kompleksu "Slovenska plaža". Mi smo našim klincima obezbedili prevoz, lanč pakete, majice i kačkete sa amblemom Novog Sada da se što lakše prepoznaju, a i da gosti ovog prelepog, bratskog grada na Jadranu vide kakvu divnu mladost imamo u Novom Sadu.

- Deco, uživajte punim plućima na moru, skupljajte uspomene i drugarstva, jer to je ono što ostaje doživotno, a vaš Grad i njegovi prijatelji će uvek biti tu da vas podrže i nagrade.

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.