PIJANI ZA VOLANOM! Trojica vozača uhvaćena u Kladovu
Policija, Foto: MUP

BAHATI VOZAČI

PIJANI ZA VOLANOM! Trojica vozača uhvaćena u Kladovu

Policija je u Negotinu zaustavila vozača (24) „dačije logan“ koji je upravljao vozilom sa 1,50 promila alkohola u organizmu

Objavljeno:

Policija je na području Kladova zasutavila i isključila iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, dok je u Negotinu takođe jedan vozač upravljao vozilom pod dejstvom alkohola.

Na području Kladova, saobraćjana policija je zaustavila dvadesetosmogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je vozio sa 2,24 promila alkohola u organizmu, kao i pedesetjednogodišnjeg vozača „pežoa 206“ koji je imao 1,59 promila alkohola, saopštila je PU Bor.

Policija je u Negotinu zaustavila vozača (24) „dačije logan“ koji je upravljao vozilom sa 1,50 promila alkohola u organizmu.

Iz PU Bor ističu da je sudija za prekršaje dvadesetosmogodišnjaku, zbog prekršaja nasilnička vožnja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja, odredio kaznu od 120.000 dinara, rad u javnom interesu u trajanju od 240 sati i zabranu upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od devet meseci. Protiv ostale dvojice vozača biće podnete prekršajne prijave.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.