ČEKA SE 240 MINUTA NA GRANIČNOM PRELAZU! Nove informacije o granicama
Granica/ilustracija, Foto: Printscreen Youtube

strašno

ČEKA SE 240 MINUTA NA GRANIČNOM PRELAZU! Nove informacije o granicama

Na mostu kod Titela preko Tise saobraćaj je zbog radova regulisan privremenom signalizacijom uz naizmenično propuštanje vozila

Objavljeno: 18:31h

Na graničnom prelazu Horgoš, a prema informacijama Uprave granične policije od 17 i 15, za izlazak iz zemlje putnička vozila i autobusi čekaju i dalje 240 minuta, dok na prelazu Horgoš 2 čekaju 90 minuta.

Na Kelebiji na izlazu iz zemlje čeka se 180 minuta, dok se na prelazu Bački Vinogradi čeka 60 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, na Gustinu na izlazu 50 minuta, a na ulazu 40.

Na graničnom prelazu Špiljani, na izlazu iz zemlje, putnička vozila čekaju 70 minuta, a na ulazu 20.

Na prelazu Jabuka putnička vozila prilikom ulaska u zelju čekaju 30 minuta, dok se na Batrovcima, na izlazu, čeka 40 minuta.

Na prelazu Kotroman i na izlazu i na ulazu vozila čekaju 40 minuta, a na prelazu Sremska Rača, na ulazu, 45 minuta.

Putevi Srbije obaveštavaju vozače da je na putu Požega - Čačak, kod mesta Kratovska stena, normalizovan saobraćaj nakon saobraćajne nezgode.

Na putu Gornja Trnava - Cerovac, kod naseljenog mesta Čumić i kod prevoja Svetinja do 24. avgusta od 7 do 17 časova odvijaju se radovi na delu državnog puta. Kod naseljenog mesta Čumić saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u periodu od 7 do 17 časova.

Kod prevoja Svetinja saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem tokom 24 časa, a brzina kretanja vozila ograničena je na 40 km/h.

Na putu Brežđe - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare, produžavaju se radovi na rehabilitaciji puta do 1. oktobra, te je i dalje na snazi obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je obilaznica Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Na deonici Prijepolje - Barski Most, u mestu Zavinograđe u toku su radovi na sanaciji klizišta. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila uz semaforsku signalizaciju.

Na putu Negotin - Zaječar do 1. novembra odvijaće se radovi na pojačanom održavanju puta uz naizmenično propuštanje vozila.

Na mostu kod Titela preko Tise saobraćaj je zbog radova regulisan privremenom signalizacijom uz naizmenično propuštanje vozila.

Na snazi zabrana saobraćaja za vozila čija nosivost prelazi 12 tona, a kontrola ukupne dozvoljene mase vozila obavlja se tokom 24 sata.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

(Espreso/Blic/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.