ZABORAVITE NA FIJAKER I LIMUZINU: Mladoženja iz srpkog mesta po mladu došao U NAJLUĐOJ MAŠINI! (VIDEO)
Svadba, Foto: Printscreen/Instagram

MAJSTOR

ZABORAVITE NA FIJAKER I LIMUZINU: Mladoženja iz srpkog mesta po mladu došao U NAJLUĐOJ MAŠINI! (VIDEO)

S obe strane stajali su muškarci koji su se držali tokom vožnje, a mladoženja, harmonikaš i , pretpostavljamo, kum stajali su u kašiki bagera koja je bila visoko podignuta

Objavljeno:

Svadbe u različitim delovima Srbije imaju različite običaje. Ipak dolazak po mladu jeste konstanta kada je u pitanju tradicionalna svadba. Mladoženja se pred kućom svoje buduće supruge pojavljuje u automobilu, fijakeru, limuzini, u zavisnosti od preferencija. Ipak, jedna srpska svadba istakla se baš po prevozu kojim je mladoženja došao po mladu.

Naime, pred kapijom se parkirao, ni manje, ni više, nego bager. S obe strane stajali su muškarci koji su se držali tokom vožnje, a mladoženja, harmonikaš i , pretpostavljamo, kum stajali su u kašiki bagera koja je bila visoko podignuta.

Kada su stigli pred kuću, kašika se spustila kako bi oni koje je bager prevezao sišli sa nje. Komšije su izašle ispred kuća, a silazak mladoženje za bagera dočekan je ovacijama.

Veselje se nastavilo kao da je u pitanju svakodnevan prizor. Gosti su nosili barjake kojima su mahali, ulica se orila od muzike.

Bonus video:

01:28

SPREMA SE SVADBA? Rialda OTKRILA PLANOVE za budućnost sa Kenanom! Zajedno se useljavaju u stan, pa spomenula i PRSTEN!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.