BAJA MALI KNINDŽA JE PROPATIO TOKOM OLUJE I SVE JE ISPRIČAO: Nakon pogroma Srba uradio je stvar za DIVLJENJE
Baja Mali Knindža, Foto: Print Screen Youtube

REKAO JE

BAJA MALI KNINDŽA JE PROPATIO TOKOM OLUJE I SVE JE ISPRIČAO: Nakon pogroma Srba uradio je stvar za DIVLJENJE

- Setio sam se jednog čoveka koji je kad su mu govorili da je pobegao, izbegao, odgovorio: Ne, ja sam demonstrativno napustio teritoriju - ispričao je Baja uz osmeh, a što pokazuje neuništivi duh u najtežim situacijama

Objavljeno:

Narodni pevač Baja Mali Knindža ispričao je svojevremeno anegdotu o tome kako jedan njegov prijatelj doživljava "Oluju".

- Setio sam se jednog čoveka koji je kad su mu govorili da je pobegao, izbegao, odgovorio: Ne, ja sam demonstrativno napustio teritoriju - ispričao je Baja uz osmeh, a što pokazuje neuništivi duh u najtežim situacijama.

Bajini roditelji su 1995. godine napustili njegov rodni Gubin, a dosta Bajinih pesama je ostalo i izgorelo u zapaljenoj kući. Kada su došli, Baja im je napravio kuću.

- Zamisli da sam ja bio neki probisvet, budaletina, narkoman ili pjano neki, pa sve potrošio što sam stekao. Gde bih ja primio roditelje? Šta bih sa ocem koji je meni spasio život kad sam imao sedam godina. Ja sam njima kupio plac, napravio kuću - Ovo je Neđuka tvoje - rekao je svojevremeno Baja Mali Knindža u specijalu BN TV "To sam ja".

Bonus video:

03:23

KURIR TELEVIZIJA NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADALE U OLUJI: Skup počinje od 19:30 ispred hrama Ćirila i Metodija

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.