SRAMOTA: Mladi turisti čak 36 sati putovali do Grčke, ostali bez hrane i vode! U povratku isti scenario!
Grčka, Foto: Profimedia

katastrofa

SRAMOTA: Mladi turisti čak 36 sati putovali do Grčke, ostali bez hrane i vode! U povratku isti scenario!

Put do do ovog mesta trajao je 36 sati pošto se autobus prvi put pokvario u Makedoniji

Objavljeno:

Portal Kurir opisao je putovanje mladih turista u Grčku, koji prenosimo u celosti.

Oko šezdesetak turista koji su uplatili letovanje na Krf preko agencije "Balkan "fun iz Beograda u roku od devet dana ostali su tri puta na auto-putu i grčkim selima pošto se autobus koji je agencija angažovala tačno toliko puta pokvario!

Reč je uglavnom o mladima koji su se uputili na Kavos u devetodnevnom aranžmanu. Put do do ovog mesta trajao je 36 sati pošto se autobus prvi put pokvario u Makedoniji. Drugi put autobus se okvario na povratku sa izletišta i tada su čekali više sati. Danas su krenuli na povratak u Srbiju i pre par sati autobus se pokvario na autoputu ponovo u Makedoniji - prema nekim informacijama 95 kilometara od Grčke.

Ljudi
foto: Kurir

Pedesetak mladi bukvalno su na autoputu u nemogućnosti da kupe vodu ili hranu o čemu svedoče i fotografije i video snimci sa lica mesta. U agenciji "Balkan fan" iz Beograda rekli su roditeljima da su poslali drugi autobus iz Makedonije i da očekuju da brzo stigne do turista u makedonskoj nedođiji. Istovremeno ističu da uslužno koriste prevoz koji ulazi u cenu aranžmana.

-Čekamo par sati, ostajemo bez hrane i vode. Ovde nije ni bezbedno bukvalno smo na putu - kažu turisti koji ne veruju da će autobus brzo doći pošto su na putu za Grčku zamenu čekali 12 časova.

Autobus
foto: Kurir

Inače, podsetimo, turistička agencija "Balkan fan", specijalizovana za studentska putovanja, 2017. našla se u centru skandala našla se u centru skandala jer je vređala svoje putnike nazivajući ih kromanjoncima.

Menadžer ove agencije Vladimir Drača, a povod da putnike oslovi ovakvim imenom jeste to što, kako se navodi, "kromanjonci prave neverovatno veliku štetu i probleme u hotelima, pa im se pre ulaska u sobu mora uzeti depozit od 15 evra".

Bonus video:

01:18

PLAŽA NA RZAVU: Najčistija reka u Srbiji privlači turiste tokom cele godine

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.