PUTEVI SRBIJE UPOZORAVAJU NA GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Ovo su vremena zadržavanja
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

VAŽNO

PUTEVI SRBIJE UPOZORAVAJU NA GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Ovo su vremena zadržavanja

Na auto-putu E-75, Bubanj Potok (most 31), u oba smera - do 20. avgusta zbog radova je za saobraćaj zatvoren deo preticajne trake u oba smera

Objavljeno:

Na naplatnoj stanici Stara Pazova vozila se zadržavaju 15 minuta, upozoravaju Putevi Srbije.

Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u zemlju, putnička vozila i autobusi zadrzavaju se 60 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za putnička vozila je 120 minuta, dok je na ulazu u zemlju to 180 minuta.

Na Gradini, prilikom izlaska iz zemlje putnička vozila čekaju 90 minuta, na Preševu, na izlazu, čekaju 60 minuta, na prelazu Gostun 30 minuta, prilikom izlaska iz zemlje, a 60 prilikom ulaska.

Na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je oko 30 minuta, na prelazu Špiljani, na izlazu i ulazu, čeka se 30 minuta, na prelazu Uvac, na izlazu, čeka se 20 minuta, a na ulazu 30 minuta.

Na graničnom prelazu Kotroman, na izlazu i ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 40 minuta, na Batrovcima, na ulazu, zadržavanje je 150 minuta, na prelazu Šid, na ulazu, 120 minuta.

Na prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, 60 minuta, na prelazu Šid, na izlazu, 120 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju i na izmenu u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako na deonici Stara Pazova - Stari Banovci do 10. avgusta traje izmena režima saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza. Iz pravca Beograda zatvoreno je isključenje za Stare Banovce. Alternativni putni pravac je petlja Nova Pazova. Iz pravca Novog Sada uključenje za Stare Banovce moguće preko petlje Stara Pazova ili petlje Nova Pazova.

Na auto-putu E-75, Bubanj Potok (most 31), u oba smera - do 20. avgusta zbog radova je za saobraćaj zatvoren deo preticajne trake u oba smera.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.