PUTEVI SRBIJE: Na granicama se čeka do pola sata!
Saobraćaj, Foto: Printscreen / Kamere AMSS

putovanje

PUTEVI SRBIJE: Na granicama se čeka do pola sata!

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Kelebija, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta

Objavljeno:

Na graničnom prelazu Gostun, zadržavanje na izlazu i ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta, kao i na graničnom prelazu Špiljani, saopštili su Putevi Srbije.

Na graničnom prelazu Kotroman, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta, a na graničnom prelazu Preševo, zadržavanje na izlazu i ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 20 minuta.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Kelebija, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na auto-putu E-75, granični prelaz Horgoš-petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu, do 12. avgusta izvode se radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Radovi su u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj je u zoni radova preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, Lapovo-Markovac, do 13. avgusta radovi na rekonstrukciji natputnjaka. Za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka iz smera Beograda i preticajna saobraćajna traka iz smera Niša.

Jošanička Banja - Kopaonik, do 1. novembra obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta. Alternativni putni pravac za Kopaonik: Biljanovac - Raška - Rudnica - Kopaonik, iz pravca Kruševca: Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik.

Putni prelaz Kolari, od 17. jula obustava saobraćaja na delu državnog puta II B reda br. 352 zbog radova na putno-železničkom prelazu, ukrštaj sa državnim putem. Nije moguć izlaz sa auto-puta ka Smederevu, na petlji Kolari, kao i ulaz iz Smedereva na auto-put. Saobraćaj se odvija alternativnim pravcima preko petlje Vodanj, petlje Smederevo (Ralja) i petlje Požarevac.

Sastav Reka - Crna Trava, do 31. jula od 7 do 17 časova radovi na presvlačenju kolovoza asfalt-betonom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Bonus video:

00:21

RADOVI USPORAVAJU SAOBRAĆAJ: Velika gužva na auto-putu u smeru ka Nišu (KURIR TV)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.