NENORMALNE GUŽVE NA AUTO-PUTU ZBOG RADOVA: Vozila mile! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Espreso

OBRATITE PAŽNJU AKO KREĆETE NA PUT

NENORMALNE GUŽVE NA AUTO-PUTU ZBOG RADOVA: Vozila mile! (FOTO)

Čitaoci Espreso portala javljaju nam da je i ovog jutra velika gužva na izlazima iz Beograda, naročito, kako se može videti u snimku, na „spustu“ do naplatne rampe Bubanj potok

Objavljeno:

Subota je, po običaju, dan kada se Beograd prazni u letnjim mesecima: delom zbog "smene" turista na plažama u okruženju, delom zbog odlaska u vikendice, delom zbog poseta "matičnim" gradovima.

Čitaoci Espreso portala javljaju nam da je i ovog jutra velika gužva na izlazima iz Beograda, naročito, kako se može videti u snimku, na „spustu“ do naplatne rampe Bubanj potok.

Gužva, Auto-put
foto: Espreso

Auto-moto savez Srbije inače na svom portalu upozorava da će od 25.07.2021. do 10.08.2021. godine biti na snazi izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 127, na deonici Stara Pazova – Stari Banovci (od km 19+120 do km 23+794).

Gužva, Auto-put
foto: Espreso

Saobraćaj će biti zatvoren od petlje Stara Pazova do petlje Stari Banovci, tj iz pravca Beograda biće zatvoreno isključenje za Stare Banovce.

Gužva, Auto-put
foto: Espreso

Alternativni putni pravac je petlja Nova Pazova. Iz pravca Novog Sada uključenje za Stare Banovce će biti moguće preko petlje Stara Pazova ili petlje Nova Pazova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.