NA MREŽAMA SU SE POJAVILI BIZARNI PROFILI ZA PRORICANJE BUDUĆNOSTI IZ TABANA: Dr Marić objasnio šta je FUT FETIŠ
Jovan Marić, Foto: Espreso

AU!

NA MREŽAMA SU SE POJAVILI BIZARNI PROFILI ZA PRORICANJE BUDUĆNOSTI IZ TABANA: Dr Marić objasnio šta je FUT FETIŠ

Fut fetiš je mnogo češći kod muškaraca nego kod žena

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavili su se ekstremno bizarni profili za navodno proricanje budućnosti iz tabana! Pored toga što je očitavanje životnog puta na ovaj način suludo samo po sebi, sagovornici Kurira upozoravaju da se iza ovakvih oglasa mogu kriti i oportunisti koji te fotografije stopala dalje šalju porno sajtovima, specijalizovanim za tzv. "fut fetiš", odnosno za seksualno uzbuđivanje nogama i cipelama!

Fut fetiš
foto: Printscreen Instagram

Fut fetiš je mnogo češći kod muškaraca nego kod žena, a kod pojedinih naroda u svetu je stopalo vekovima imalo posebno mesto, kaže za Kurir poznati psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić.

- Poznato je da su u istočnjačkoj kulturi, u Kini i Japanu, dugo bili opterećeni stopalima, te da su mlade devojke nosile tesne cipele da bi imale manja stopala. Fut fetiš je zastupljen i danas i to mnogo češće kod muškaraca nego kod žena. Uzbuđenje se javlja kada se vidi određeno stopalo ili cipele. Čovek se uzbudi. Zamišlja da ga stavlja na pojedine delove tela. U nekim retkim situacijama, fetišari cipele ili neke druge objekte drže pored sebe i uspavljuju se sa njima - kaže Marić.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.