PO UZORU NA DRUGE ZEMLJE U SVETU, USKORO NAGRADNA IGRA I U SRBIJI: Vakcinišeš se i dobiješ KOLA ili STAN u Beogradu
Ilustracija, Foto: Profimedia

MOTIVACIJA

PO UZORU NA DRUGE ZEMLJE U SVETU, USKORO NAGRADNA IGRA I U SRBIJI: Vakcinišeš se i dobiješ KOLA ili STAN u Beogradu

Pravo na učestvovanje imaće svi vakcinisani građani, bez obzira na to kada su se vakcinisali, a nagrade će biti izuzetno vredne

Objavljeno:

Država će uskoro organizovati nagradnu igru za sve vakcinisane državljane Srbije kako bi motivisala građane da se vakcinišu, da bismo izašli iz epidemije.

Kako se saznaje, glavna premija će biti stan u Beogradu i automobili "fijat 500 L", a među poklonima će se naći i na desetine hiljada vrednih nagrada. Razmatraju se dve opcije za učestvovanje u lutriji - ili će se slati koverte sa potvrdom o vakcinaciji pa će srećni dobitnici biti određeni javnim izvlačenjem, ili će se serijski brojevi sa sertifikata biti lutrijske "srećke".

Motivacija za mlade

Po uzoru na druge zemlje u svetu koje su već primenile ovaj model motivisanja građana za vakcinacjiu, i u Srbiji će uskoro biti organizovana svojevrsna nagradna igra. Pravo na učestvovanje imaće svi vakcinisani građani, bez obzira na to kada su se vakcinisali, a nagrade će biti izuzetno vredne.

Kako saznaje Informer, u planu je veliki nagradni fond, gde će pored superpremija - stana u Beogradu i automobila biti i vredne robne nagrade, vaučeri za putovanja, poklon-popusti itd. Cilj nagradne igre je da se ljudi motivišu da prime vakcinu, kako bi se konačno stalo na put širenju korone.

Krajnje je vreme da se ubrza vakcinacija, posebno omladine, jer broj novozaraženih i u okruženju raste iz dana u dan. I u našoj zemlji do juče je izolovano više od osam zaraženih indijskim sojem virusa, koji preti da se dalje raširi i pogorša epidemiološku situaciju.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da se pribojava da ima mnogo više slučajeva novog soja, pa se odugovlačenjem vakcinacije samo još više otvara prostor virusu da mutira.

Šta će se deliti u nagradnoj igri?

- vaučeri za putovanja - robne nagrade - popusti - automobili - stanovi

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.