NAKON 37 GODINA REŠIO DA NAĐE GRČKO DEVOJČE: Momčilova objava izazvala reakcije na Fejsbuku, svi se bacili na posao
Momčilo i Dimitra, Foto: Facebook

nadamo se da će je naći

NAKON 37 GODINA REŠIO DA NAĐE GRČKO DEVOJČE: Momčilova objava izazvala reakcije na Fejsbuku, svi se bacili na posao

Poslednji put je viđena krajem avgusta 1984. godine

Objavljeno:

Na Fejbsuk strani "Live from Greece" Momčilo je objavio oglas i traži "grčko devojče" sa fotografije koja je zabeležena 1984. godine u avgustu.

"Traži se ovo grčko devojče na slici pored mene. Poslednji put je viđena krajem avgusta 1984. godine, dok me je pratila za Jugoslaviju u jednom parku pored mora na Stavrosu. Poljubila me je u obraz i o vrat okačila lančić od srebra na kom je bila okačena pločica u znaku Vodolije.

Pričali su mi nakon puno godina, neki naši zajednički prijatelji kako je dugo šetala sama parkom i plakala. Završila je na najbližoj klupi do mora, više nije mogla da plače, nemo je gledala u more. Ime joj je Dimitraqula za prijatelje - Dimitra, a ja sam je zvao Kula. Imala je kuću u Stavrosu i Solunu. Ako je neko vidi ili je prepozna bio bih mu zahvalan da mi javi", napisao je Momčilo u grupi.

Momčilo
foto: Facebook

Pojedini članovi grupe su se "bacili na posao" da je pronađu, pojedini se pitaju - šta je čekao 37 godina, a neki su mu rekli da se sigurno udala i dobila decu.

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.