BOŠKO JE NAPUNIO 6 MESECI: Bolest napreduje neverovatnom brzinom, a on je sve slabiji! PONOVO JE NA RESPIRATORU
Boško Gugleta, Foto: Privatna arhiva

UJEDINIMO SE ZA BOŠKA

BOŠKO JE NAPUNIO 6 MESECI: Bolest napreduje neverovatnom brzinom, a on je sve slabiji! PONOVO JE NA RESPIRATORU

Neka ovaj dan bude poziv svima da pošalju SMS, da večeras zasija svaka zvezda na nebu za našeg malog anđela

Objavljeno: 20:30h

Boško Gugleta napunio je 6 meseci, tu vest objavili su njegovi roditelji na Instagramu, uz poruku koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

- Rasteš ljubavi naša, danas imaš punih šest meseci! Umesto da se radujemo tvojim prvim rečima i pokretima, mi se za njih borimo. Tako bih volela da mogu da te podignem ka nebu, da sunce obasja tvoje milo lice. Da svi zajedno s osmehom na licu prošetamo Novim Sadom na ovaj dan koji bi trebao biti radostan. Borba uopšte nije laka, ali zahvalni smo što ipak postoji lek i što postoji mogućnost da dođemo do njega. Neka ovaj dan bude poziv svima da pošalju SMS, da večeras zasija svaka zvezda na nebu za našeg malog anđela. Uspećemo, ljubavi naša, svi zajedno!

Boško Gugleta
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, mali Boško boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1 i stanje mu se pogoršava iz dana u dan. Više od mesec dana proveo je na respiratoru, dva puta su ga skidali pa ponovo vraćali. Od juče Boško je ponovo na respiratoru, a njegovi roditelji kažu da više ne može samostalno da diše i guta.

Vremena je sve manje, bolest napreduje neverovatnom brzinom.

- Našem Bošku je od juče ponovo loše i ponovo je na respiratoru. Osim što mu je preko potreban lek da bi konačno bio dobro, mamina ruka i njen dodir su mu još potrebniji.

On sada ne može da diše samostalno niti da guta, a kako bolest napreduje, on postaje sve slabiji. Mi smo nekako usporili, ali bolest nije. Mnogo bismo voleli da je obrnuto i da mi napredujemo, a da bolest uspori. ZATO VAS MOLIMO DA BUDETE UZ NAS! ??❤️, objavili su njegovi roditelji na Instagram profilu "Da i Boško pobedi SMA"

Bošku su sredstva potrebna za terapiju Zolgensma, lečenje u inostranstvu, rehabilitacije, fizikalne i okupacione terapije, za laboratorijske analize, ortopedska pomagala, medicinske aparate kao i za putne troškove i smeštaj.

Da i Boško pobedi SMA! Budimo humani!

Pomozimo Bošku!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1032 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1032 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001037970-33

Uplatom na devizni račun: 160600000103802950

IBAN: RS35160600000103802950

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Boško Gugleta
foto: Budi human

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.