BRIGA ME, NE ŽELIM DA GA VIDIM U ŽIVOTU: Mirjana Karanović reagovala na odbacivanje prijave protiv Lečića!
Glumica Mirjana Karanović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

oglasila se

BRIGA ME, NE ŽELIM DA GA VIDIM U ŽIVOTU: Mirjana Karanović reagovala na odbacivanje prijave protiv Lečića!

Mirjana Karanović se oglasila nakon odluke Višeg javno tužilaštva u Beogradu povodom slučaja Branislava Lečića

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Glumica Mirjana Karanović prokomentarisla je odluku tužilaštva, te istakla da i dalje stoji pri tome da se Lečić nedolično ponašao, misleći na snimak razgovora između Danijele i Branislava koji je isplivao u javnosti.

Branislav Lečić
foto: Stefan Stojanović

- Kada je sve isplivalo u javnost, ja sam iznela svoj stav povodom njegovog ponašanja u snimku gde se čuje kako razgovara sa Danijelom Štajnfeld. Šta mene briga za tužilaštvo, imam stav o tome šta sam čula i to je nedopustivo. Znam da glumci koji su tada radili sa Danijelom i Lečićem na toj predstavi tada to nisu odbacili. Takođe, ja njega nisam optužila za silovanje, nego za ponašanje prema koleginici, a u šta ja lično verujem to je moja stvar, rekla je Karanovićeva za Novu S i dodala da je odluka tužilaštva da odbaci optužbe pitanje prava i procedure, te da su njeno mišljenje o slučaju mnogi pogrešno razumeli.

Na pitanje da li to znači da nije promenila mišljenje o kolegi, kao i da li ga je srela otkako je afera isplivala u javnosti, glumica je ostala kategorična.

- Nisam ga srela i ne želim više nikad da ga vidim, poručila je Karanovićeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.