KOLAPS NA ULICAMA BEOGRADA: Sve stoji na mostovima, gužve i na kolovozu i trotoarima!
Saobraćaj, Foto: Printscreen/Naxi kamere

haos

KOLAPS NA ULICAMA BEOGRADA: Sve stoji na mostovima, gužve i na kolovozu i trotoarima!

Nešto posle 17 sati "Pančevac" je postao prohodan, ali i dalje se tamo beleži veliki protok vozila koji praktično mile preko mosta

Objavljeno:

Velika saobraćajna gužva trenutno je na Pančevačkom mostu, kako u smeru ka Pančevu, tako i ka Bogosloviji i Bulevaru despota Stefana.

Razlog za to su autobus i automobil koji su se pokvarili oko 15 časova na isključenju sa mosta ka Borči i koji su blokirali saobraćaj, prenosi RTS.

U Bulevaru despota Stefana je nastao kompletan kolaps i na kolovozu, ali i na trotoaru. Kako su ljudi na letnjoj žegi predugo čekali u gradskim autobusima, izašli su i krenuli pešaka ka svojim odredištima.

Na Pančevačkom mostu u smeru ka Pančevu saobraćaj je potpuno blokiran, kao i svi prilazi mostu sa Bogoslovije, Bulevara despota Stefana, a blokirani su i Ruzveltova, deo Takovske, kao i ulice Mije Kovačevića od Karaburme prema Bogosloviji.

Nešto posle 17 sati "Pančevac" je postao prohodan, ali i dalje se tamo beleži veliki protok vozila koji praktično mile preko mosta.

Baš u to vreme velika gužva stvorila se u oba smera na Bulevaru kralja Aleksandra kod "Kluza", a i tu su razlog bili kvarovi na automobilu i autobusu.

Bonus video:

00:17

SAOBRAĆAJNI KOLAPS NA BEOGRADSKIM MOSTOVIMA: Pogledajte kakav je haos na Gazeli i Pančevcu, a tek u Despota Stefana (FOTO)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.