ZORKA (57) JE 10 SATI BILA NA GROBLJU, A ONDA JE MISTERIOZNO IŠČEZLA: Novi detalji nestanka, nema je već 6 dana
Zorka Kostić, Foto: Facebook

VAŽNO

ZORKA (57) JE 10 SATI BILA NA GROBLJU, A ONDA JE MISTERIOZNO IŠČEZLA: Novi detalji nestanka, nema je već 6 dana

Rodnik na groblju u Starčevu mi je rekao da je Zorka obilazila grobove gotovo 10 sati

Objavljeno:

Zorka Kostić (57) iz Starčeva kod Pančeva, koja je nestala 6. jula, kobnog dana je provela čak 10 sati na lokalnom pravoslavnom groblju obilazeći grobove najmilijih, a posle toga je misteriozno iščezla.

Porodica već šest dana intenzivno traga za njom uz pomoć policije, udruženja lovaca i prijatelja. Njen suprug Zoran, pripadnik MUP-a Srbije, kaže da je na dan nestanka bio po službenoj dužnosti u Crnoj Gori i da se narednog dana vratio u Starčevo i odmah krenuo u potragu.

- Rodnik na groblju u Starčevu mi je rekao da je Zorka obilazila grobove gotovo 10 sati. Bilo mu je neobično što se toliko zadržala, ali kad sam ga pitao zašto joj nije prišao ako mu je već delovala čudno ili zašto nije obavestio JKP Pogrebne usluge" da tumara po groblju, rekao je da nije hteo da paniči".

Zorka je tog jutra otišla samo u prodavnicu. Kupila je dinju, lubenicu i sok i sve je odnela kući. Brinula je o majci i svakodnevno joj je nosila hleb i ručak, ali tog dana nije otišla kod nje.

- Pored glavne kapije groblja i česme nađena je njena torba iz koje je neko uzeo novčanik s novcem, dok su dokumenta ostala kod kuće - kaže Zoran, i dodaje da supruga nije imala zdravstvenih problema, niti je ranije odlazila od kuće.

- Ćerka je u vreme njenog nestanka bila na poslu, dok sin radi u inostranstvu. Poslednji put kad smo se čuli bila je srećna jer joj je sin javio da dolazi kući na odmor. Njena rođena sestra je kobnog dana primetila da je Zorka čudna, ali ništa nije preduzela jer posle očeve smrti nisu bile u najboljim odnosima zbog podele imovine. Svastika mi je poslala poruku: "Zorka luta i čudno se ponaša, preduzmi nešto". Rekla mi je da se boji i predložila mi da zovem policiju ili da javim ćerki da se vrati s posla. Odbila je moju molbu da ode na groblje i potraži je iako živi na svega 300 metara odatle, ali je ne krivim jer nije mogla da zna šta će se desiti - navodi Zoran, i ističe da je očigledno da Zorka nije planirala da ode od kuće jer nije ponela dokumenta.

01:02

GUŽVE NA GRANICI SE SMIRUJU! Kurir televizija proveravala: Koliko se čeka na srpsko-hrvatskoj granici

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.