VLADA IMA SJAJNU VEST ZA DIGITALNE NOMADE KOJI POSEĆUJU SRBIJU: Na raspolaganju su vam 3 vakcine!
Digitalni nomadi, Foto: Vlada Srbije

VAŽNO

VLADA IMA SJAJNU VEST ZA DIGITALNE NOMADE KOJI POSEĆUJU SRBIJU: Na raspolaganju su vam 3 vakcine!

Cilj kampanje je unapređenje pozicije Beograda i Srbije kao jedne od 20 najatraktivnijih svetskih destinacija za digitalne nomade

Objavljeno:

Digitalni profesionalci iz inostranstva, ukoliko prethodno nisu vakcinisani, a koji su već svoje pravo na ulazak u našu zemlju ostvarili na osnovu negativnog RT-PCR testa ili potvrde o preležanoj bolesti COVID-19, sada dobijaju priliku da se vakcinišu u zasebnim terminima jednom od tri ponuđene vakcine: Pfizer-BioNTech, Sinopharm ili Sputnik V. Vlada Republike Srbije donela je na sednici Vlade održanoj 1. jula, Zaključak kojim se pokreće program obezbeđivanja posebnih uslova vakcinacije protiv COVID-19 za digitalne nomade koji posećuju Srbiju.

Formular za prijavu zainteresovanih za vakcinaciju dostupan je na sajtu, a svi koji zadovoljavaju potrebne uslove i predstave validne dokaze o radnoj aktivnosti kao digitalni nomadi, dobijaju priliku da zakažu svoj termin vakcinacije.

Donošenjem ovog zaključka, a kroz obezbeđivanje posebnog programa vakcinacije podržava se intrenacionalna kampanja inicijative BelgradeGets.Digital. Cilj kampanje je unapređenje pozicije Beograda i Srbije kao jedne od 20 najatraktivnijih svetskih destinacija za digitalne nomade.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.