O ALEKSANDRU SE VEĆ PET DANA NE ZNA NIŠTA: Samohrani otac poslednji put viđen je na stanici!
Aleksandar Đorđević, Foto: Printscreen/Facebook

potraga

O ALEKSANDRU SE VEĆ PET DANA NE ZNA NIŠTA: Samohrani otac poslednji put viđen je na stanici!

Ona objašnjava da je njen brat deset dana pre nestanka svakodnevno odlazio u dnevnu bolnicu

Objavljeno:

Porodica Aleksandra Đorđevića iz sela Popovac kod Sopota, koji je nestao pre pet dana, kaže da im je poslednja nada da će saznati šta se sa njim dogodilo skidanje snimka sa kamere iz autobusa koji je prošao pored stanice u vreme kada je Aleksandar poslednji put viđen.

Da podsetimo, ovaj samohrani otac krenuo je u bolnicu u 6.10 sati ujutru, komšija ga je dva sata kasnije video na stanici, a od tada mu se gubi svaki trag. Aleksandrova sestra Maja Veselinović apeluje da im se svako ko ima bilo kakvu informaciju javi.

- Komšija ga je video između 8.10 i 8.30 na stanici u selu, ali sa kontra strane. U autobusu koji je u to vreme prolazio, postojala je kamera, pa smo u dogovoru sa policijom tražili snimke i nadamo se da je bar ona snimila nešto. U međuvremenu nismo dobili nikakvu novu informaciju i molimo sve koji znaju nešto novo da nam se jave - kaže Maja.

Ona objašnjava da je njen brat deset dana pre nestanka svakodnevno odlazio u dnevnu bolnicu.

- Osam dana je išao i vraćao se sa decom, pa je odlučio da može da ide sam. Veče pred nestanak bio je nervozan i uznemiren. Krenuo je u petak od kuće, međutim, nije ušao ni u autobus u 6,15, a ni u sledeći koji kreće 15 minuta kasnije - objašnjava sestra za Kurir.

Aleksandru je nedavno preminula supruga, a on je od tada boravio sa decom i bakom koja ima 90 godina.

Bonus video:

01:10

JOVANU IZ NIŠA GUBI SE SVAKI TRAG: Maturant nestao u najprometnijem delu grada, svi se digli da pomognu majci (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.