Otvoren je konkurs za Najbolje edukatore Srbije za 2021.godinu!
Otvoren je konkurs, Foto: Udruženje „Živojin Mišić“ 

PROJEKAT

Otvoren je konkurs za Najbolje edukatore Srbije za 2021.godinu!

Pronađimo zajedno najbolje učitelje i nastavnike koja naša zemlja ima!

Objavljeno:

Udruženje „Živojin Mišić“ pokrenulo je 2014. godine projekat „Najbolji edukatori Srbije“, sa željom da istakne i podrži izuzetne nastavnike u našem obrazovnom sistemu. Učitelji i nastavnici osnovnih i srednjih škola koji su nagrađeni tokom sedam godina realizacije ovog projekta se odlikuju inovativnošću, entuzijazmom, posvećenošću, aktivizmom, spremnošću da uče, da se usavršavaju i prilagođavaju modernim potrebama obrazovanja, da primenjuju nove metode i sredstva u nastavi, da učenike uče kako da primenjuju znanje i tako ih pripremaju za savremene zahteve tržišta rada. Oni su pokretači pozitivnih promena u svojoj okolini, pioniri napretka i postizanja natprosečnih rezultata i kao takve slobodno ih možemo nazvati i preduzetnicima u svom poslu.

Za sedam godina realizacije ovog projekta nagradili smo ukupno 89 najboljih učitelja i nastavnika iz gradskih i seoskih sredina.

Ove godine konkurs za Najbolje edukatore Srbije otvaramo osmi put i prijave možete slati do 28.08.2021.

Na ovogodišnjem konkursu izabraćemo i nagradićemo ukupno jedanaest učitelja i/ili nastavnika osnovnih i srednjih škola u Srbiji. Time će naša zajednica Najboljih edukatora Srbije brojati jubilarnih 100 izuzetnih učitelja i nastavnika!

Kao i prethodnih godina, potencijalne Najbolje edukatore Srbije mogu prijaviti učenici, roditelji, kolege, saradnici, svako ko smatra da poznaje izuzetnog nastavnika, preko prijavne forme na sajtu Udruženja, na sledećem linku: https://nes.zivojinmisic.rs/ .

Opišite nam šta je karakteristično u njihovom radu, koje aktivnosti i projekte realizuju sa učenicima i kako menjaju zajednicu u kojoj živite. Pošaljite nam linkove sajtova, snimaka, objava i svih ostalih materijala koji mogu posvedočiti o njihovom radu!

Izbor se vrši u nekoliko selekcionih krugova, a proglašenje najboljih i svečana dodela nagrada očekuju se krajem godine. Za sve izabrane najbolje edukatore obezbeđena je novčana nagrada čiji se najveći deo isključivo može utrošiti na poboljšanja aktivnosti sa učenicima, čime se podržava njihov rad i poboljšava kvalitet i obim njihovih aktivnosti, a time i obrazovni sistem Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.