Domaće gorivo vrhunskog kvaliteta: Sa NIS-om na bezbedno putovanje
Domaće gorivo vrhunskog kvaliteta, Foto: Profimedia

NEMA MESTA ZA KOMPROMISE KADA JE U PITANJU KVALITET

Domaće gorivo vrhunskog kvaliteta: Sa NIS-om na bezbedno putovanje

Laboratorijska ispitivanja u svrhu kontrole kvaliteta sprovode se na više lokacija

Objavljeno:

Posle duže pauze, došlo je vreme da ponovo putujemo, a većina nas ovog leta uputiće se svojim automobilom ka željenim destinacijama. Kako bi sačuvali bezbednost svih putnika u našem četvorotočkašu, neophodno je da pre polaska na put proverimo ispravnost automobila. Pored redovne tehničke provere kočnica, ulja, guma, svetala, izdržljivosti akumulatora, itekako je važno i kakvo gorivo sipamo u naš automobil. Opšte je poznato da što je gorivo kvalitetnije, to je bolji rad automobila.

Kod našeg jedinog proizvođača naftnih derivata nema mesta za kompromise kada je u pitanju kvalitet proizvoda. Iz pančevačke rafinerije, koja posluje u sastavu kompanije NIS, proizvodi se gorivo u skladu sa najvišim evropskim i svetskim standardima, dok se sam proces njegove proizvodnje zasniva na savremenim ekološkim principima koji čuvaju životnu sredinu. Takođe, NIS raspolaže laboratorijama koje su akreditovane od strane nadležnih organa Srbije za proveru kvaliteta goriva tokom celog proizvodnog procesa.

Laboratorijska ispitivanja u svrhu kontrole kvaliteta sprovode se na više lokacija, čime je pokrivena celokupna teritorija Srbije. Takođe, rad visoko--kvalifikovnog i iskusnog inženjerskog kadra u laboratoriji dovoljna su garancija da će krajnji potrošači dobiti domaće gorivo nepromenjenog i vrhunskog kvaliteta. Kako u NIS-u ističu, svaka karika u svim procesima podjednako važna, a očuvanju liderske pozicije doprinose i konstantna ulaganja u modernizaciju proizvodnih procesa, o čemu svedoče brojni projektu u NIS-ovom proizvodnom pogonu.

O kvalitetu derivata koji se nudi na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, svedoči i više od milion članova „Sa nama na putu“ -broj 1. program lojalnosti za vozače u Srbiji.

Zato pripremite se za svoj željeni odmor i uživajte u bezbednoj vožnji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.