NEHUMANO! Stanara bloka 37 nervirao PAS KOJI LAJE jer se igrao sa JEŽIĆEM pa uzeo i bacio ježa u KONTEJNER (FOTO)
Kontejneri, ilustracija, Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

GDE ĆE MU DUŠA?!

NEHUMANO! Stanara bloka 37 nervirao PAS KOJI LAJE jer se igrao sa JEŽIĆEM pa uzeo i bacio ježa u KONTEJNER (FOTO)

Brižni stanari ovog naselja ježića su pustili u prirodu, a za svaki slučaj pregledali su i ostale kontejnere

Objavljeno:

Jednog od stanara naselja nervirao je pas koji je lajao dok se igrao sa ježom i, umesto da ga skloni na neko drugo mesto, ježa je ubacio među otpad.

Stanari Bloka 37 organizovali su akciju čišćenja svog naselja, a kada su otišli da bace smeće u kontejner, zatekali su prizor koji nisu očekivali - neko je među otpad ubacio ježa.

- Dok smo posle akcije čišćenja, još puni elana, pravili planove za naredne korake uređivanja našeg bloka, suočili smo se sa činjenicom da među nama žive i oni drugačiji, bezosećajni i surovi ljudi. Ne znamo tačno kako je mali jež završio na dnu kontejnera, ali zahvaljujući našoj komšinici Nataši koja je sa prijateljima organizovala akciju spasavanja, priča se ipak dobro završila - navedeno je na Fejsbuk stranici "Blok 37 Zajednička akcija".

U nekim od komentara otkriveno je kako se jež našao u kontejneru.

- Gospodinu je smetao lavež psa koji se igrao sa ježom. Gađao je s balkona psa i ljude koji su stajali, a epilog priče je taj da je 'sklonio' ježa u kontejner. Bezdušno. Ideja je bila da se ježić skloni, da bi se kuca smirila i svi mirni. Ali, on je našao način kako da ga skloni trajno. Tužna sam kada znam da su takvi ljudi naše komšije. O trovanju pasa u blogu da ne govorim - napisala je u komentaru jedna od članica spomenute grupe.

Brižni stanari ovog naselja ježića su pustili u prirodu, a za svaki slučaj pregledali su i ostale kontejnere.

01:46

Zemunci otvorili sezonu na Lidu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.