CILJ JE POTPUNO RAZBIJANJE SRPSKOG FAKTORA: Vulin izneo stav o kampanji koja je u toku
Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug/printscreen

NAPAD SA SVIH STRANA

CILJ JE POTPUNO RAZBIJANJE SRPSKOG FAKTORA: Vulin izneo stav o kampanji koja je u toku

On kaže da se revizija Drugog svetskog rata vodi na čitavoj planeti, a Srbija je važan deo plana.

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da osudama za lažni genocid, Srbe pokušavaju da dovedu u poziciju Nemaca posle Drugog svetskog rata.

"Zašto se donose ove besmislene rezolucije? Ako je bilo genocida u BiH, zašto ga ne bi bilo i na KiM i svuda gde su Srbi učestvovali u građanskom ratu. A ako je bilo genocida u BiH, onda se mora menjati Dejton, jer Srbi moraju biti kažnjeni, a ne da im se ostavi RS. Dakle, konačni cilj je potpuno razbijanje srpskog faktora", izjavio je Vulin za današnje "Večernje novosti".

On kaže da se revizija Drugog svetskog rata vodi na čitavoj planeti, a Srbija je važan deo plana.

"Dve zemlje pobednice, SS SR i Jugoslavija, razbijene su, a država krivac za rat, Nemačka, ujedinjena je i ojačana. Sada se obračun nastavlja i sa narodima koji su dobili Drugi svetski rat, Srbi i Rusi su meta. Otuda sramna izjednačavanja Hitlera i Staljina, Crvene armije i Vermahta. Umanjivanje broja srpskih žrtava u NDH, ali i zločina koje je počinio Vermaht, koji se pokušava predstaviti kao časna vojska koja nije vršila zlodela za razliku od S S, koji je kriv za sve. Istine radi, treba reći da su streljanja u Kragujevcu, Loznici, Pančevu, Beogradu, vršili upravo pripadnici Vermahta, nemačke vojske, dok su S S divizije najveći deo svog ratnog angažmana provele na prostoru S S SR", kazao je Vulin.

On ocenjuje da bi se promenila istina o svetskim ratovima, potrebno je od Srba, naroda žrtve, "napraviti narod genocida, a sa takvom istinom, komadanje Srbije, proterivanje Srba iz Hrvatske i sa KiM, bombardovanje Srba i u BiH i u SRJ, lako je opravdati." "Srbi su istorijski narod i narod koji ima državotvornost u sebi. Našim slamanjem, nestaje i poslednji slobodni narod na Balkanu", kazao je Vulin.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.