Dobra vidljivost na putevima,  opasnost od odrona!
Foto: Dragana Udovičić

amss upozorava

Dobra vidljivost na putevima, opasnost od odrona!

AMSS u saopštenju upozorava vozače na iznenadne odrone koji su uobičajeni posle kišnih dana i u velikoj meri mogu da ugroze bezbednu vožnju, zato treba da smanje brzinu i poštuju saobraćajne propise
Objavljeno: 07:55h

Kiša je tokom noći prestala, a prema najavama meteorologa lepo vreme sa više sunčanih intervala doneće lakšu i sigurniju vožnju, podseća Auto moto savez Srbije (AMSS).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Magle ovog jutra ima jedino u Požeškoj kotlini, na teritoriji Leskovca i Vranja.

Nešto je bolja vidljivost u odnosu na predhodno jutro, a pored sumaglice uz rečne tokove magle ovog jutra ima jedino u Požeškoj kotlini, na teritoriji Leskovca i Vranja.

AMSS u saopštenju upozorava vozače na iznenadne odrone koji su uobičajeni posle kišnih dana i u velikoj meri mogu da ugroze bezbednu vožnju, zato treba da smanje brzinu i poštuju saobraćajne propise.

U zoni Pančevačkog mosta u Beogradu, u oba smera, će se od 13.10 od 21 sat do 14.10. do pet sati, i od 14.10. od 21 do 15.10. u pet sati, izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoznog zastora. U toku izvođenja radova biće postavljena odgovarajuća privremena saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom kolovoznom trakom.

Zbog izgradnje nadvožnjaka na južnom kraku Koridora 10. koji prelazi preko budućeg autoputa, na deonici između Srpske Kuće i Levosoja od 13.10.2016. od 11 sati biće preusmeren saobraćaj novoizgrađenom devijacom sa državnog puta. Brzina je na ovom delu smanjena i ograničena, a saobraćaj se odvija prema uputstvima privremene saobraćajne signalizacije.

Usled radova na sanaciji klizišta na snazi je obustava saobraćaja na deonici Ub-Koceljeva, u opštinama Mionica i Koceljeva. Saobraćaj se za vreme izvođenja radova odvija alternativnim putnim pravcem preko Družetića, Pambukovice i Novaka. Radovi će se izvoditi do 26.12.2016, ukoliko vremenski uslovi to dozvole a obezbeđeni su adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.