DUŠAN I ALEKSANDAR SU PRVI PRITEKLI U POMOĆ DEČAKU KOGA JE UJELA ZMIJA ZA LICE! Momci su odmah reagovali, KAPA DOLE
Pripadnici policijske brigade spasili dečaka, Foto: MUP

sam bog ih poslao

DUŠAN I ALEKSANDAR SU PRVI PRITEKLI U POMOĆ DEČAKU KOGA JE UJELA ZMIJA ZA LICE! Momci su odmah reagovali, KAPA DOLE

Nakon što su se uverili da je dečak dobro, policajci su vratili roditelje i dečakovog brata u Jelašnicu po šator i lične stvari

Objavljeno:

Pripadnici beogradske Policijske brigade Dušan Nikolić i Aleksandar Popović prvi su pritekli u pomoć dečaku (14) S. M. iz Republike Severne Makedonije, koga je jutros ujela zmija u reonu Jelašničke klisure kod Niša.

Nikolić i Popović bili su u privatnoj režiji na tom području i prilikom uspona na stene primetili su dečaka koga je ujela zmija, najverovatnije poskok.

Dečak je imao otok na licu i bila mu je potrebna hitna pomoć.

Policajci su odmah pribrano reagovali i dečaka i njegovu porodicu prevezli automobilom u KC Niš, gde je adekvatno medicinski zbrinut.

Nakon što su se uverili da je dečak dobro, policajci su vratili roditelje i dečakovog brata u Jelašnicu po šator i lične stvari.

Inače, dva policajca učestvovala su dan ranije u Jelašničkoj klisuri na 6. međunarodnoj trci sa preprekama "The Maze Fury" u organizaciji Tribe Trails-a.

Pripadnici Policijske brigade koji su predstavljali svoju jedinicu i MUP Srbije ostvarili su zapažene rezultate na stazi dužine 16,5 kilometara koja se protezala kroz izuzetno nepristupačan teren, sa ekstremno zahtevnim preprekama, koje su tražile odličnu fizičku i mentalnu spremnost.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media