ISPRAVKA: Danijela Štajnfeld NIJE optužila još dva muškarca za silovanje
Danijela Štajnfeld, Foto: printscreen

šta li će biti na kraju

ISPRAVKA: Danijela Štajnfeld NIJE optužila još dva muškarca za silovanje

Ovo su netačni navodi

Objavljeno: 18:23h

Portal "24 sedam" je objavio da će Danijela Štajnfeld i njen advokatski tim koji je zastupa protiv kolege Branislava Lečića, koga je ove godine prijavila za silovanje, imati pune ruke posla ukoliko se na sudu pokrene njena prošlost, i da se sumnja da je glumica, prema navodnoj izjavi svedoka bliskog njenoj porodici, pre 20 godina lažno optužila za pokušaj silovanja starijeg muškarca, V. K. iz Ruskog Krstura, gde je i rođena. Ipak, slučaj je odbačen i nikad nije dospeo na sud zbog razlikama u glumičinim iskazima, piše ovaj portal.

Portal Espreso je prbovitno preneo tekst sa ovog portala, ali zahvaljujući analizi portala Raskrinkavanje.rs jasno je da za ovakve tvrdnje nema dokaza, te da je reč o prenošenju lažnih vesti. U tekstu su izbečeni svi detalji koji se smatraju lažnim vestima, kao što su tvrdnje o izvesnom V. K, koji je navodno optužen za seksualno uznemiravanja, a zatim je navodno preminuo.

Njen advokat Božo Prelević, rekao je kratko za ovaj portal da ne želi da govori o slučaju svoje klijentkinje kako ne bi ometao tužilaštvo, ali kaže za ove nove informacije da svakako ne bi mogle da utiču na slučaj sa Lečićem.

Opširnu ispovest o pokušaju silovanja od strane glumca iznela je i njegova nekadašnja koleginica Merima Isaković.

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.